Workshop haken voor beginners

Een workshop haken voor beginners, voor iedereen die graag wil starten met haken. Tijdens de workshop leer je alle basissteken, onder andere de losse, de vaste en het stokje. Vervolgens ga je aan de slag met bijvoorbeeld een bloem, een granny square of het begin van een amigurumi. In één workshop leer je voldoende haakvaardigheden om zelfstandig verder te haken.

Een workshop duurt circa 2 1/2 uur en de kosten zijn 25 euro per persoon. Tijdens de workshop kun je van ons een haaknaald lenen en krijg je een bol katoen in een kleur naar keuze. Er is tevens de mogelijkheid om extra materialen aan te schaffen. We houden de groep bewust klein (maximaal 6 personen) zodat iedereen de volledige aandacht krijgt. De workshops worden gegeven door Margaret en Claudia. Wij komen graag bij jou thuis voor een gezellige haakworkshop. De datum voor de workshop wordt in overleg gepland.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@woolys.nl of neem contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de mogelijkheden stuur een e-mail naar info@woolys.nl of neem contact op via het contactformulier.

Graag tot ziens!

© 2014 - 2024 WOOLYS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel