RETOURNEREN

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Woolys heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. 

Retourneren is vrij eenvoudig. Je kunt je retour indienen door contact met ons op te nemen per e-mail. We hebben je ordernummer nodig, het artikel dat je retour wilt sturen en de reden van retourneren. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail.

Stuur de artikelen inclusief pakbon naar onderstaand adres:

Woolys
Blatenplak 14
6644 CJ Ewijk

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen.

Houd er rekening mee dat Woolys retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Klopt je bestelling niet? Neem dan contact met ons op via e-mail, dan zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing.

Vragen?
Heb je vragen over je retourzending? Neem dan contact met ons op via e-mail.

Krijg ik het totaal betaalde bedrag retour?
Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening!

© 2014 - 2024 WOOLYS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel