REVIEWS​

  • Geplaatst door Lisette

11-02-2021 | 18.06

Zo leuk dat iedere keer een kleine verrassing bij de bestelling zit!
En dat het altijd snel geleverd is.

Bedankt voor de goede service!

Groeten,

Lisette

  • Geplaatst door Nancy Lonneville

01-02-2021 | 14.28

Verleden week plaatste ik 2 opeenvolgende dagen een bestelling, met telkens de daarbij horende verzendingskost aangerekend. Woolys contacteerde mij spontaan omdat ze dit meteen hadden opgemerkt. Ze vroegen mij of het ok was om die 2 bestellingen in 1 pakket te versturen, en dat ze de 2de verzendkost dan ook direct zouden terugbetalen. En ze voegden de daad bij hun woord ! De volgende dag kreeg ik 8,5 euro terug op mijn rekening ! WAT EEN TOP SERVICE ! Dankjewel Woolys !

  • Geplaatst door Marianne

25-01-2021 | 15.06

Goede en snelle levering. Ook hele goede service per mail. Ik had losse pakketjes besteld welke mooi per item verpakt waren in een leuk en handig opberg zakje (niet iedereen verpakt het zo mooi en overzichtelijk

  • Geplaatst door JolandeLijntje

23-01-2021 | 13.29

Door vertraging bij de post moest ik mijn haakwerk stilleggen, maar gelukkig lag het pakje vanmorgen op de mat. En kan ik verder met de rammelaars. 

  • Geplaatst door Wendy Meijer

18-01-2021 | 10.06

Wat fijn, de snelle reactie als je mailt, de geweldige service!
En een mooi website.

Wendy

  • Geplaatst door clara Andriessen

12-01-2021 | 08.36

gisteren ontvingen wij de gehaakte knuffel "Dropje", onze kleindochter is er super-blij mee.
Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit, het mooie haakwerk en de afwerking en de snelle levering.
Dankuwel!
Groetjes,
Clara Andriessen

  • Geplaatst door Joke

21-11-2020 | 15.54

Dank jullie voor de snelle levering, super leuk ingepakt en goede service! Ik kom vaker winkelen bij jullie! En de wagenspanner "Olifant" is te leuk geworden!

  • Geplaatst door Angelique van stokkem

17-10-2020 | 21.46

Erg mooie site, betaalbaar snelle service, super mooie materialen. En leuk de persoonlijk geschreven boodschap op de bon. Ga zeker meer en vaker bestellen.

  • Geplaatst door Agnes

25-08-2020 | 09.22

Bedankt voor de super snelle levering . En het extraatje erg leuk.

  • Geplaatst door Iris

08-06-2020 | 08.21

Ik was op zoek naar een mobiel om cadeau te geven aan een vriendin en was verbaasd over hoeveel jullie in huis hebben.
Ik vind de website ook heel aangenaam en overzichtelijk om dingen te zoeken.
Jullie hebben er een nieuwe fan bij! 

  • Geplaatst door Javina

07-06-2020 | 18.00

Ik werd gewoon hebberig van al het leuks wat ii langs zag komen. Voelde als een cadeautje uitpakken toen het pakket super snel thuisvezorgd werd. Helemaal gelukkig met de aankopen en onze zoon ook

  • Geplaatst door Céline Telders

05-06-2020 | 17.58

Ik heb garen en accessoires besteld die ik gebruik bij mijn producten. De communicatie was top, pakketje goed verzorgd en snel ontvangen! Ik kom zeker nog een keer terug

  • Geplaatst door Suzan

05-06-2020 | 13.03

Fijne en snelle service. Was op zoek naar veiligheidsoogjes. Voor een leuke prijs en snel geleverd. Zelfs in deze gekke tijd lag binnen een paar dagen op de mat. Top! Ik ga vaker bestellen.

  • Geplaatst door Heidi

05-06-2020 | 11.40

Superhandig die pakketten om de vlinders van Miek's creaties te maken !

  • Geplaatst door Petra

19-04-2020 | 09.37

Nog nooit eerder had ik een knuffel gehaakt. Maar in het pakketje zaten de juiste spullen, ik kreeg duidelijke uitleg en nu wil ik alle knuffels uit het boek haken 😱

  • Geplaatst door Marian

12-04-2020 | 09.12

Dank je wel wooly’s voor het pakket dat ik heb ontvangen van jullie.
Alles netjes verpakt met een handgeschreven bedankje.
En ook nog een klein cadeautje erbij.
Ga zeker nog meer bij jullie bestellen!

  • Geplaatst door Marc Domen

27-03-2020 | 15.11

BESTE SERVICE. dit was onze eerste bestelling bij jullie, en er ontbrak een artikel bij levering. 's anderendaags in de voormiddag werd dit al nageleverd zonder bijkomende kosten in België. Dank uw wel!   

  • Geplaatst door marjolein

24-03-2020 | 12.48

Al even geleden maar zeer tevreden en ontzettend attent met het kleine attentie. 

  • Geplaatst door Flora Slaa

07-02-2020 | 21.21

Artikelen snel en netjes geleverd, Blij met jullie 

  • Geplaatst door Caroline

05-02-2020 | 20.05

Wat een goede en fijne service. Bestelde spullen waren zorgvuldig ingepakt, leuk het kleine kadootje. 

  • Geplaatst door Karina

05-02-2020 | 19.55

Ik bestel nu voor de tweede keer bij woolys de houten bijtringen en ben erg tevreden over de prijs en kwaliteit. Ik bestel er zeker nog eens!

  • Geplaatst door Lieke Volkers

05-02-2020 | 14.09

Ik bestel altijd bijtringen hier. Altijd een snelle verzending en er zit een leuk extraatje in het pakketje. Erg tevreden dus!

  • Geplaatst door Sylvia

05-02-2020 | 07.27

Een hele leuke site die ik nog niet kende. Snelle en persoonlijke levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen! 

  • Geplaatst door José

04-02-2020 | 20.18

Erg fijn dat de bestelling de volgende dag al op mijn mat lag!

  • Geplaatst door Marjolein

01-02-2020 | 21.57

Zeer tevreden over de snelle levering! En ook erg leuk dat je zelf het melodietje kunt kiezen bij die muziekmobiel😍 En het persoonlijke kaartje erbij blijft ook altijd leuk!

  • Geplaatst door Marjoleine

01-02-2020 | 09.08

Zeer tevreden over de snelle levering van de spulletje. Maar bovenal over het meedenken mbt het speenkoord. Het is leuk geworden. 

  • Geplaatst door Mieke

31-01-2020 | 23.00

Fijn de spullen snel ontvangen tevreden en fijn brievenbus pakketje
beveel jullie zeker aan bij haakvrienden en kom terug in jullie webshop.

  • Geplaatst door Laura

31-01-2020 | 21.37

Vlotte verzending, mooie prijs en leuke persoonlijke benadering 

  • Geplaatst door ria

31-01-2020 | 09.48

Ik ben tevreden over de bestelling en de snelle verzending.

  • Geplaatst door Marie-Jose

30-01-2020 | 22.06

Houten ringen besteld in 2 maten, goede kwaliteit en snelle levering. 

  • Geplaatst door Raisa

30-01-2020 | 21.07

Snel verzonden.Alles netjes verpakt super service zoals altijd 👍🏻

  • Geplaatst door Els

30-01-2020 | 20.36

Goed assortiment, goede kwaliteit prijsverhouding en prima service.

  • Geplaatst door Annette

30-01-2020 | 19.11

Accessoires besteld voor mijn haakwerk, prima service en voor herhaling vatbaar

  • Geplaatst door Diny

30-01-2020 | 15.33

Duidelijke site met een ruim assortiment.
De bestelling de volgende dag al in huis. Super!!

  • Geplaatst door Woolys

29-01-2020 | 14.38

Beste Lotje,

Hartelijk bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de figuurkralen. De sterren hebben inderdaad 5 punten en het rijggaatje zit hierdoor niet in het midden. Je mag altijd contact met ons opnemen als je ontevreden bent over je bestelling. Als je de kralen op dit moment nog wilt retourneren is dit ook geen enkel probleem. We horen het graag!

Hartelijk groet,
Margaret en Claudia
Woolys

  • Geplaatst door L. Boom

29-01-2020 | 12.51

Ik ben helaas niet zo tevreden. Allereerst kreeg ik andere kralen geleverd dan besteld. Dat is wel netjes geregeld door de goede kraal alsnog op te sturen maar.. de gaatjes in de kralen zijn helaas ongelijk, dus niet op dezelfde plek bij iedere kraal.. dus wanneer je ze aan een draad hangt dan hangen ze scheef.. Ziet er niet uit. Wel bijna €10 betaald voor een paar zielig kleine kralen dus niet zo happy mee. De muziekmobiel en muziekdoosje dat ik heb besteld zijn overigens prima.

  • Geplaatst door Marjan Evers

20-01-2020 | 18.04

Hebben jullie 5 jaar geleden een gehaakte boom met verschillende vogels geleverd aan een handwerkwinkel in Voorburg? Dan is die superprestatie nu in mijn bezit en wil ik jullie hartelijk bedanken voor dit prachtige haakwerk!

  • Geplaatst door Miranda

08-11-2019 | 14.22

Ik wil even mijn complimenten uitspreken over de service. De site berekent automatisch verzendkosten, aangezien mijn bestelling door de brievenbus kon heb ik het teveel aan verzendkosten terugontvangen.

Ook heb ik het heel snel ontvangen!

Reuze bedankt hiervoor en dit vergeet je niet snel!!   

  • Geplaatst door Lies Heutinck

07-08-2019 | 21.02

Snelle levering ziet er goed uit. 

  • Geplaatst door Annet Loots

07-08-2019 | 13.20

Fijn om online te kunnen bestellen. Groot assortiment waar ik uitkan kiezen.

  • Geplaatst door Petra

08-07-2019 | 00.15

Super blij met de speciaal voor ons gemaakte muziekmobiel!

  • Geplaatst door Saskia

06-07-2019 | 08.56

Bij Woolies zijn ze vriendelijk, behulpzaam en weten ze waar ze het over hebben. Een ruime keuze uit diverse garen, fijne attributen om babydingetjes mee te maken. Gezellig om daar even binnen te lopen en te snuffelen.
Ook kun je er diverse workshops volgen.
Ook worden de spullen snel geleverd. Is iets niet op voorraad dan krijg je netjes bericht dat je bestelling iets langer duurt.
Ga zo door!

  • Geplaatst door Ria den hartog

05-07-2019 | 18.51

Wooly.s is een fijne website je kan er goed slagen vr gr riaden hartog

  • Geplaatst door Meike

25-04-2019 | 09.44

Bedankt voor de snelle levering! En het complimentje op de naam (had letterkralen besteld)!
Ik kom mijn verlof wel door met knutselen! 

  • Geplaatst door Marijn

13-03-2019 | 21.08

Fijne service altijd weer. Ook leuk dat er bij de bestelling altijd een extraatje zit.

  • Geplaatst door TCH van den Beucken

07-03-2019 | 17.58

Heb nog niet veel gebruik gemaakt van Woolys , maar is me goed bevallen

  • Geplaatst door Frederike

05-03-2019 | 09.44

Geweldige webshop met een groot assortiment, alles wat ik nodig ben voor mijn projectjes vind ik hier. Super service en snelle levering.
Kortom helemaal tevreden.
Groetjes Frederike

  • Geplaatst door Lisette

01-03-2019 | 14.57

Binnen een uur na het plaatsen van een bestelling, kreeg ik een mail met de track en trace. Hoezo snel?? Supersnel, netjes verpakt, leuke attentie erbij. Dank jullie wel.

  • Geplaatst door Troch Mieke

28-02-2019 | 21.15

Heel snelle en correcte levering.
zeker een bedrijf waar ik nog bij zal bestellen als ik het aangeboden materiaal nodig heb.
bedankt 

  • Geplaatst door Marleen Dooms

24-02-2019 | 08.30

Heel snelle levering! En zelfs met een kleine attentie bij! Super!

  • Geplaatst door sonja kassies

19-02-2019 | 12.43

Snelle levering en een uitgebreid assortiment. 

  • Geplaatst door Milou

18-02-2019 | 10.53

Snelle levering, handige en overzichtelijke website met veel aanbod.

  • Geplaatst door Connie

18-02-2019 | 09.46

Heel tevreden zowel prijs/kwaliteit als de levering!

  • Geplaatst door ans van maanen

17-02-2019 | 19.48

Het was een snelle en goede levering .
voor herhaling vatbaar.

  • Geplaatst door Carolien

17-02-2019 | 09.59

Leuke website, super snelle service ?

  • Geplaatst door A.M Van den Hurk

17-02-2019 | 09.54

Ik vind het een fijne website, goede service. Snelle verzending. Leuk kleine attentie bij je bestelling

  • Geplaatst door Trudy

17-02-2019 | 08.45

Het is fijn om bij jullie iets te bestellen. De spullen zijn er altijd snel en met een leuke attentie!

  • Geplaatst door Anja

17-02-2019 | 07.51

Ben weer superblij met de snelle levering. Kwam garen te kort voor een project...kon zo snel weer verder. Bedankt.

  • Geplaatst door Tea

16-02-2019 | 20.02

Goede website, genoeg keus. Snelle levering. 

  • Geplaatst door Marja

14-12-2018 | 21.11

Leuke site. Hier kan ik echt alles vinden voor mijn haakhobby. Ik vraag me wel af of twee houten clips niet gewoon in een envelop kunnen door de brievenbus. Dat maakt zo’n kleine bestelling niet onnodig duur. De verzendkosten waren nu nog meer dan de bestelling. 

  • Geplaatst door Wiljan

17-11-2018 | 06.49

Het was geen grote bestelling, maar de ogen die ik bestelde werden heel snel geleverd. Dank je wel.   

  • Geplaatst door Fenna Koster

16-11-2018 | 17.44

Super snelle levering. Alles netjes verpakt. Erg blij met mijn pakket

  • Geplaatst door Loes de Vos

13-11-2018 | 19.46

Beste Margaret en Claudia,

Bedankt voor de snelle levering van de kleurenkaart en de leuke attentie daarbij. Fijn dat jullie nog de moeite nemen om een handgeschreven reactie op de aanbiedingsbrief te plaatsen. 

  • Geplaatst door Jacqueline

13-11-2018 | 18.44

Ik heb bij jullie het pakketje van Ijsbrand de Ijsbeer gekocht. Voldoende katoen en mooi verpakt. Ik ben er heel blij mee.
Dank je wel!   

  • Geplaatst door Hetty van Strien

12-11-2018 | 13.54

Ik had een boek besteld (potjes haken) ik had hem super snel thuis gekregen

  • Geplaatst door Inge

12-11-2018 | 07.48

Erg tevreden over de service van Woolys.
Ik had eerst een mail gestuurd en kreeg hier snel reactie op.
De bestelling was ook super geregeld! Zelfs een kleine attentie erbij.
Ik woon nu in het noorden van het land, maar als ik nog in Wijchen woonde dan zou ik kind aan huis worden 

  • Geplaatst door Dick

10-11-2018 | 00.05

Super snelle levering.
Mooie spullen.
Grote bereidheid om zaken voor jou als klant te regelen.
Super onlinewinkel.

  • Geplaatst door Anne

09-11-2018 | 22.32

Mooie producten, netjes verpakt, snelle levering. 

  • Geplaatst door Anneke

09-11-2018 | 20.04

Super service van Woolys!
Leuke mobiel voor het haakwerk van oma, voor Luuk. Leuk ook de 'knoop' om het haakwerk nog persoonlijker te maken. Dank!

  • Geplaatst door Ingrid

09-11-2018 | 18.53

Voor de tweede keer weer helemaal blij met mijn bestelling! Super service!

  • Geplaatst door Jolanka

09-11-2018 | 18.33

Leuke spullen, goeie service, goed en snel persoonlijk contact via mail en een snelle levering. Kort om een fijne webshop.  

  • Geplaatst door Rieneke

09-11-2018 | 16.40

Snelle levering van diverse veiligheidsoogjes!
Op naar een volgende bestelling 

  • Geplaatst door Alice oude Spraaksté

27-10-2018 | 21.33

Ik heb vanmiddag mijn bestelling ontvangen en wil jullie bedanken voor
de snelle afhandeling daarvan.
Leuk dat er een attentie bij zat.
Als ik ooit weer wat nodig heb zal ik op jullie site kijken en ook aan anderen bevelen.

M.v.g. Alice??
 

  • Geplaatst door Alice oude Spraaksté

27-10-2018 | 21.30

Ik heb vanmiddag mijn bestelling ontvangen en wil jullie bedanken voor
de snelle afhandeling daarvan.
Leuk dat er een attentie bij zat.
Als ik ooit weer wat nodig heb zal ik op jullie site kijken en ook aan anderen bevelen.

M.v.g. Alice??

  • Geplaatst door Mar

18-10-2018 | 18.51

Heb het pakketje in goede orde ontvangen gr mar en bedankt voor het leuke cadeautje 

  • Geplaatst door Jean Schneider

10-10-2018 | 17.08

Supergave spulletjes en snelle levering. Zeker een aanrader en ga vaker bestellen. 

  • Geplaatst door Anette

09-10-2018 | 12.25

Snelle levering, zag er keurig uit. En het handgeschreven kaartje was helemaal leuk, heel persoonlijk.
Bedankt!

  • Geplaatst door Annet

09-10-2018 | 11.32

Prima levering. Mooi verpakt met een klein kadootje, altijd leuk 

  • Geplaatst door Willy

24-09-2018 | 09.39

Bestelling snel en prima ontvangen. Vooral erg blij met de bestelde kleurenkaart. Top! : :

  • Geplaatst door Mickey

23-09-2018 | 11.57

Netjes en vlot! Bedankt!

  • Geplaatst door Monika Steijvers

20-09-2018 | 18.17

Zeer positief ervaring van een zeer tevreden klant  en helemaal dol op het handgeschreven groetjes 

  • Geplaatst door Kristel

20-09-2018 | 15.29

Meerdere malen bij Woolys besteld.
Snelle levering en producten zijn zoals vermeld op de foto’s en in de informatie!

  • Geplaatst door Rianne

20-09-2018 | 14.53

Zeer snelle levering, goede producten. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Geplaatst door Lia

19-09-2018 | 20.06

Ik ben heel tevreden over uw afhandeling vd bestelling
Ik zal zeker vaker een bestelling doen

Lia

  • Geplaatst door Yvonne Bruyenberg van Hees

19-09-2018 | 09.50

ik heb voor de eerste keer bij u besteld , en heel snel gekregen.
het was goed verzorgd en zal zeker nog eens bij jullie bestellen

  • Geplaatst door Giang

18-09-2018 | 20.55

Ik ben blij met mijn aankoop. Het is precies wat ik nodig heb 

  • Geplaatst door Annemie en Johan Donkers

18-09-2018 | 20.21

Hartstikke goeie service!
Precies datgene wat wij als a.s opa en oma wilden hebben!

Wij zijn fan van woolys, wie weet voor de toekomst? :  

  • Geplaatst door Gerda

18-09-2018 | 19.23

Heel vlotte en correcte bestelling...
Een leuke brief erbij met kleine attentie..

  • Geplaatst door Cris

18-09-2018 | 17.35

Dank je voor de snelle levering, we zijn blij met onze aankoop. 

  • Geplaatst door Elizabeth Hofman

18-09-2018 | 17.18

Als cadeautje een haakboek besteld, keurig afgeleverd met nog een cadeautje erbij. Super!

  • Geplaatst door Jacqueline

18-09-2018 | 16.30

Leuke webshop met aardige mensen. 

  • Geplaatst door Ina

18-09-2018 | 15.41

Hele fijne website , snelle service !! Top

  • Geplaatst door Hetty van Beurden

18-09-2018 | 15.29

Leuke site. Staat alles op wat ik nodig heb. Snelle levering. Ook een leuk presentje. Maar ik heb nu 3 keer wat besteld en 3 keer hetzelfde gehad. Misschien een keertje een ander kleinigheidje? Maar ik ben zeer enthousiast. 

  • Geplaatst door Nicole Derksen

15-09-2018 | 02.29

Fantastische site, heb donderdag een bestelling gedaan en had het de volgende dag al in huis, alles keurig netjes verpakt!
En een schattig knoopje bij mijn bestelling, erg leuk dank jullie wel!

  • Geplaatst door Laura

23-07-2018 | 10.10

Leuke site, goede service, snelle levering! Fantastisch!
Aardig mensen die echt met je meedenken.

Persoonlijk berichtje en attentie bij je levering.

Zeker de moeite waard om hier te bestellen!

  • Geplaatst door Yvonne

10-07-2018 | 12.55

Fantastische service. Geen commerciële praatjes, maar klantgericht meedenken, in het voordeel van de klant! Dit kom je niet veel meer tegen. Snelle levering, keurig verpakt!
Margaret en Claudia jullie doen het super !!

  • Geplaatst door Raisa

10-07-2018 | 12.20

Zondag besteld en nu al in huis. Super service. Bedankt voor de leuke attentie!!

  • Geplaatst door Jet Oorthuys

06-07-2018 | 21.42

Hoera, gewenst muziekdoosje bij Woolys gevonden en direct besteld. Kéurig ingepakt heel snel bezorgd, waarvoor mijn dank!

  • Geplaatst door Mirjam

06-07-2018 | 09.01

Fijne, snelle en zorgvuldige bezorging!

  • Geplaatst door Wietske

05-07-2018 | 19.54

Goedenavond

Jullie willen weten wat ik van jullie vind, ik had scheepjes softfun besteld en ben daar heel blij mee, was een snelle levering en de prijs viel ook mee, dus ik ben tevreden 

Groetjes Wietske

  • Geplaatst door Sophie

05-07-2018 | 18.54

Super service!
Voor onze babykamer heb ik het een en ander besteld. Mijn vragen werden snel beantwoord en de producten zijn van een goede kwaliteit.
Onze kleine meid gaat vast genieten van haar boxmobiel!

  • Geplaatst door Elcke

05-07-2018 | 16.39

Muziekdoosje van de boxmobiel was kapot. Een nieuwe uitgezocht op jullie site (jullie hebben een heel ruim assortiment) en volgende dag kon onze kleine meid weer genieten van een bewegende en muzikale boxmobiel!  

  • Geplaatst door Sylpha

03-07-2018 | 19.15

Houten ringen van 7 cm besteld. Kwam leuk verpakt en de volgende dag binnen met een klein kadootje en een persoonlijk berichtje.
Helemaal leuk!! Dank je wel!

  • Geplaatst door Raisa

20-06-2018 | 14.08

Gisteren besteld vandaag al binnen. Super sevice.

  • Geplaatst door Kim

30-05-2018 | 18.55

Hele goede service en advies!! Bestel hier graag en het is makkelijk om even langs te gaan.. leuke ideetjes opgedaan ook! Tot volgende keer!

  • Geplaatst door S. van Berlo

26-05-2018 | 12.06

Super service. Er was iets mis gegaan waardoor ik niet alles had ontvangen maar na 1 mailtje werd dit meteen dezelfde dag op de bus gedaan.

  • Geplaatst door Ingrid

23-05-2018 | 14.54

Heel veel leuke hobby artikelen te krijgen, van goede kwaliteit!
En super snelle levering, al meerdere keren erg tevreden met bestellingen!

  • Geplaatst door Trudy

23-05-2018 | 10.06

Dank voor de snelle levering en de leuke attentie!

  • Geplaatst door Marja de Groot

22-05-2018 | 11.15

Beste Margaret en Claudia

Dit was mijn 1e online bestelling, wat ik een soort spannend vond. Jullie systeem en site is zo duidelijk en klantvriendelijk wat bestellen en betalen makkelijk maakt. tevens snelle service en leuk aanbod.
Succes

  • Geplaatst door Janine

16-05-2018 | 12.22

Muziekdoosje van mijn muziekmobiel was stuk. Woolys heeft een uitgebreide keuze uit muziekdoosjes.  Snelle levering, netjes verpakt, mooie prijs en goede kwaliteit!!

  • Geplaatst door Britt

24-04-2018 | 15.54

Er waren 2 artikelen nog niet op voorraad, hier werd ik netjes van op de hoogte gehouden.
De dag erna kwam de hele bestelling binnen. Super fijn! Volgende keer bestel ik hier weer! 

  • Geplaatst door Jessie

16-04-2018 | 07.04

Allemaal goeie commentaren lees ik hier...en idd ze kloppen allemaal!
Snelle levering, alles netjes en verzorgd ingepakt, altijd leuke attentie!
Tip..top! 

  • Geplaatst door Anita

15-04-2018 | 12.23

Snelle en goed verzorgde levering. Hier ga ik vaker bestellen.

  • Geplaatst door Christy

15-04-2018 | 08.31

Dit was mijn eerste bestelling. Ik ben zeer tevreden.

  • Geplaatst door Willie Hogerdijk

15-04-2018 | 07.21

Snelle en nette levering!! Top !

  • Geplaatst door Alexandra

14-04-2018 | 19.15

Weer super blij met mijn ontvangen bestelling  netjes ingepakt en op tijd om weer mee te nemen naar Noorwegen  Tot de volgende keer !!

  • Geplaatst door Inge

14-04-2018 | 17.30

Bestelling was een dag later binnen en ik ben zeer tevreden

  • Geplaatst door Natasha Timmerman

14-04-2018 | 13.32

Hallo ,
Wat leuk als je hobby hebt en je leuke attributen kan online bestellen. En dan nog snelle levering , mooi ingepakt en verzorgd.
Dank je wel en tot gauw ..... 

  • Geplaatst door Marti

14-04-2018 | 12.34

Telkens weer een heel snelle levering van mijn bestelling.

Kom zeker nog wel eens 'langs' op de website 

  • Geplaatst door a hakkers

14-04-2018 | 12.02

Snelle service en leuke attentie erbij, een aanrader dus 

  • Geplaatst door Raisa

14-04-2018 | 11.47

Super snelle levering! Alles perfect verpakt en leuke attentie erbij.
Een aanrader voor iedereen

  • Geplaatst door Lotte

30-03-2018 | 10.28

Supersnelle levering ondanks vakantie van Woolys, alles keurig ingepakt in mooie zakjes en prima kwaliteit van de producten. Kortom, een tevreden klant erbij! 

  • Geplaatst door Christa

27-03-2018 | 12.32

Altijd een feestje als jullie pakketje aankomt.
Vooral de handgeschreven groet doet goed!
Ik ben blij met jullie!!
Ga zo door!
Lieve groetjes christa.

  • Geplaatst door Renata Pijnacker

25-03-2018 | 17.36

Ik vind woolys geweldig snelle levering en dat leuke knoopje bij de bestelling helemaal top!

  • Geplaatst door Gé Zwols

25-03-2018 | 13.24

Bedankt voor de supersnelle levering van mijn bestelde artikelen. En ik was ook heel blij met de gratis houten knopen, waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt. Heel attent. En het allerfijnste: de ontvanger was ook heel verrast !

  • Geplaatst door Sabrina

22-03-2018 | 18.27

Hele leuke site , bestelling komen snel en goed aan  

  • Geplaatst door Tineke Schoppers

20-03-2018 | 16.02

??

  • Geplaatst door Heleen Gijsbers Textielatelier "De Vlotte Naald"

28-02-2018 | 09.07

Ik ben super tevreden over de website en de Vlotte levering van de 2 bolletjes garen die ik nodig had. Ik ga zeker meer bestellen bij jullie.

  • Geplaatst door Marianne

19-02-2018 | 22.13

Een heel fijne webwinkel. Super.
Bijzonder veel zorg besteed voor de levering van een relatief klein orderbedrag.
 

  • Geplaatst door Lidy

12-02-2018 | 10.41

Superfijne webshop! Ik had een kleine bestelling, maar werd keurig geregeld, fijne afhandeling!

  • Geplaatst door Marieke

12-02-2018 | 09.32

Ik koos voor jullie webshop omdat het garen dat ik wilde bij jullie in de aanbieding was. Zo kon ik alles bestellen met een extra voordeel voor mij en geen verzendkosten. En wat was die verzending er snel! Heel erg fijn, ik kon meteen gaan haken.

  • Geplaatst door Ellen de Ruiter

11-02-2018 | 16.28

Snelle levering. Dank je wel 

  • Geplaatst door Roos

11-02-2018 | 01.17

Ben erg blij met de snelle levering en mooie producten , ga vooral zo door  

  • Geplaatst door Hella

10-02-2018 | 19.58

Heel blij ben ik met de muziekmobiel die heel snel geleverd is. Het is precies zoals ik het me voorgesteld heb.

Nog belangrijker, mijn kleindochter Sophie kijkt haar oogjes uit naar de gehaakte eenhoorntjes en de muziek vindt ze ook leuk??. Goede service!

  • Geplaatst door Wendy

10-02-2018 | 15.33

Super blij met mijn houten bijtringen.
Zien er heel goed uit en mooi uit.
Tevens fijn de persoonlijke aandacht en snelle levering, met het kleine knoop bedankje.
Wendy

  • Geplaatst door Ingrid

09-02-2018 | 14.34

Hallo dames. Bestelling was super snel binnen met een leuk extraatje. Dankjewel !!!!
Hartelijke groet ??

  • Geplaatst door dirrianne

09-02-2018 | 13.09

Goede service, duidelijke site, goede prijs/kwaliteitsverhoudingen.
Snelle bezorging van het pakketje en zorgvuldig verpakt; zichtbaar met aandacht!
Al met al ben ik een prima tevreden klant !

  • Geplaatst door Margit

09-02-2018 | 12.09

Duidelijke webshop mooi assortiment en snelle levering  capsz

  • Geplaatst door Rachelle

06-02-2018 | 06.55

2 bestellingen geplaatst 1 keer alleen een stukje knisperfolie waarvoor ik ook minder verzendkosten betaalde, super!   en ook nog eens super snel in huis 

  • Geplaatst door Edith Buskop- van Bokkem

05-02-2018 | 22.01

Ik kocht 3 houten ringen om voor mijn achterkleinkind leuke bijtringen te maken ( Pinterest)
De bestelling was er al vlug en goed ingepakt. Ik kon gelijk aan de slag.
Dankjulliewel!

  • Geplaatst door Ellen

05-02-2018 | 21.39

Zeer tevreden over de goede service en de snelle levering! Top! 

  • Geplaatst door Hilde Raes

03-01-2018 | 16.05

Dag dames,

Mag ik jullie feliciteren met jullie leuke en overzichtelijke site?
Een echte aanrader en ik beveel hem warm aan!
Ik heb vandaag mijn pakketje gekregen en alles was netjes en verzorgd ingepakt. ( met een leuk extraatje)
Wat een plezier om dat open te doen!
Als de handwerkkriebels weer toeslaan weet ik waar ik moet zijn.

Met de beste wensen voor 2018!

Hilde

  • Geplaatst door G.M.

12-12-2017 | 17.05

Hallo dames,

Hartelijk bedankt voor jullie goede en snelle service! Alles was netjes ingepakt en snel bezorgd. Ik ben er zeer tevreden over.

Groetjes 

  • Geplaatst door I.Verzijl

12-12-2017 | 14.41

Beste Dames,
Ik heb nog maar 1 keer een bestelling gedaan en daar ben ik zeer tevreden over. De haakgarens en andere dingen, die ik gebruik zijn bij jullie te
bestellen. Omdat ik nog niet zo gewend ben om via Internet te kopen heb ik met hulp van mijn dochter de stap gewaagd. Het is me goed bevallen.
Heb jullie webshop ook aan vriendinnen aanbevolen.
Hartelijke groet I.Verzijl

  • Geplaatst door Petra (Knuff-kes)

11-12-2017 | 21.08

Ik ben zeer tevreden over het assortiment en de service van woolys!! Het is mn vaste "adresje" voor al mn haak benodigdheden 
Grtz Petra

  • Geplaatst door Woolys

11-12-2017 | 16.54

Bedankt voor je bericht Iris. De buitenmaat van de ring is inderdaad 34 mm en de binnenmaat is ongeveer 21 mm.
We zien je graag terug in onze webwinkel! Hartelijke groet, Margaret en Claudia van Woolys

  • Geplaatst door Iris Timmermans

11-12-2017 | 11.19

Wat een onwijs leuke site!
Kan iemand mij misschien vertellen of de diameter maten die gegeven zijn bij de ringen, de buiten- of binnendiameter zijn?
Is het hout dus meegerekend of niet? Want dan weet ik bij bijv. de ringen met 3,4 cm diameter of dat dat alleen het gat is, of de gehele ring met de buitenkant meegerekend.
Ik hoor het graag! 
Liefs, Iris

  • Geplaatst door Jose

03-12-2017 | 12.39

Mijn dochter is heel blij met haar spulletjes.
Geweldige service.
Kom zeker nog een keer terug ?

  • Geplaatst door Gwen

02-12-2017 | 15.35

Snelle en fijne service. Altijd een leuk extra'tje bij de bestelling!

  • Geplaatst door Monika Steijvers

02-12-2017 | 14.18

Top service  

  • Geplaatst door Katrien

01-12-2017 | 13.18

Heel blij met de spulletjes , vlug geleverd , netjes ingepakt en super leuke site
is mijn favoriete site ! 

  • Geplaatst door Els Sluijk

01-12-2017 | 12.44

Een overzichtelijke website met veel leuke producten. Een snelle service en bezorging.

Prettige Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar 

  • Geplaatst door Lies

30-11-2017 | 23.04

Prima service super snelle bezorging.

  • Geplaatst door Hanny Etman

30-11-2017 | 22.59

Zeer tevreden met de snelle levering van de benodigde materialen, bedankt!

  • Geplaatst door Anne

30-11-2017 | 22.52

Een muziekmobiel besteld voor boven de box. Snelle levering (binnen 1 dag!) en een happy baby 

  • Geplaatst door Jolanda

30-11-2017 | 20.51

Maandag bestelling gedaan. Binnen 10 minuten bericht dat mijn pakje verzonden was. Volgende dag keurig bij mij bezorgt. Mooie producten die eruit zien precies zoals op de site. Oma in spé kan aan de slag voor ons eerste kleinkind  

  • Geplaatst door gea

30-11-2017 | 20.15

echt mooie en goede producten die ook nog eens super snel worden geleverd,

  • Geplaatst door Simon Zweekhorst

29-11-2017 | 19.49

Pas geleden een mobile met muziekdoos besteld. Snelle en nette levering. We zijn er heel erg blij mee. En de kleine ook. 

  • Geplaatst door Myriam

29-11-2017 | 13.57

Mooi en leuke spulletjes. Bedankt voor de snelle levering.?

  • Geplaatst door Mieke

29-11-2017 | 13.54

Pasgeleden de cactusjes om te haken besteld. Het pakketje kwam heel snel en op de factuur stond zelfs een handgeschreven berichtje! Erg leuk! De cactusjes zijn inmiddels af, ze zijn heel leuk geworden.

  • Geplaatst door Irma

29-11-2017 | 13.01

Heb een super leuke en leerzame workshop gehad. Zeer enthousiast thuis aan de slagroom gegaan. Bestellingen worden netjes en goed verwerkt. Top! 

  • Geplaatst door Annemiek

06-11-2017 | 18.01

Wat een prachtige vernieuwde site hebben jullie ervan gemaakt!
Ik bestel hier graag, top service.

  • Geplaatst door Joanita

02-11-2017 | 11.42

De kleurenkaart was lekker snel en netjes verpakt ontvangen, top!

  • Geplaatst door Ingrid

31-10-2017 | 09.05

Lekker snel geleverd!

  • Geplaatst door Marina

30-10-2017 | 08.08

alweer prima geregeld, Dank . 

  • Geplaatst door Cindy Peters

14-10-2017 | 10.49

Ik heb een toffe ochtend gehad, tijdens een workshop. Ik kon totaal niet haken en na de goede uitleg en het geduld nu wel. Dus ik ben blij, missie geslaagd en een superleuke workshop gehad! Aanrader!! 

  • Geplaatst door Inge

14-10-2017 | 09.40

Wat een ontzettend mooie locatie hebben jullie!!! Een erg leuke workshop bij jullie gehad en nu een bestelling gedaan met een super snelle levering, TOP!! Tot de volgende keer!!

  • Geplaatst door Marieke

13-10-2017 | 21.53

Mooie producten, leuk verpakt met een lief extraatje erbij, snelle levering. Ik ben helemaal tevreden en kom zeker nog eens terug.

Bedankt.

  • Geplaatst door Mirthe

13-10-2017 | 19.31

Muziekmobielhouder besteld om zelf een muziekmobiel te maken. Via zoekfunctie van Google uitgekomen bij Woolys. Goede prijskwaliteit verhouding. Mogelijkheid om zelf muziekje te kiezen. Snelle service en product netjes verpakt. Tevreden klant! 

  • Geplaatst door CINDY

13-10-2017 | 13.20

Beste WOOLYS jullie zijn een super toffe winkel heel content van mijn aankopen en ook heel snel geleverd ben echt heel blij en raad iedereen aan bij jullie te kopen want jullie service is top groetjes Cindy 

  • Geplaatst door Ashley Schouteten

13-10-2017 | 11.03

Voor de 2de keer al besteld bij woolys, super webshop. Alles heb je de dag erna binnen en er zit altijd wel een leuk kleinigheidje in!
Ga zo door????

  • Geplaatst door janny

13-10-2017 | 10.12

besteld en de volgende in huis. super. 

  • Geplaatst door Naomi

13-10-2017 | 09.45

Altijd service met een glimlach. Geen vraag is raar en meedenken is hier normaal! Kom altijd thuis met de gewenste spullen en een ongelooflijke glimlach!

  • Geplaatst door Annemieke

13-10-2017 | 09.11

Erg tevreden! Was er allemaal erg snel en ook super dat je nog een mail krijgt dat je pakketje onderweg is. Ga zo door!

  • Geplaatst door Marina

28-09-2017 | 10.16

Een zeer tevreden klant. Mooie producten en fijne service. 

  • Geplaatst door VanVie

28-09-2017 | 09.46

Wat een vlotte afhandeling steeds. En altijd een leuk geschenkje en een persoonlijke boodschap bij.
Dank u lieve dames, jullie zijn GOED bezig!!
Liefs uit Erpe-Mere, België 

  • Geplaatst door Mia Heijboer-Wildeman

27-09-2017 | 22.54

De levering van de bestelde artikelen was erg vlot, dat was heel fijn! ook het mailcontact ivm een nabestelling was heel vriendelijk. Ik ben een tevreden klant!! 

  • Geplaatst door Karin

27-09-2017 | 22.32

Netjes en erg snel geleverd. Top service en leuke artikelen.  

  • Geplaatst door Malou

12-09-2017 | 10.43

Ik ben erg tevreden over Woolys. De artikelen die ik heb besteld via hen (clips, kralen, draad en bijtringen) zijn van mooi van kleur en hebben een mooie afwerking; kwaliteit is top. Daarbij had ik de bestelling snel in huis en toen ik nog een vraag had over hoe ik het zelf het beste kon afwerken, werd ik vriendelijke geholpen.

  • Geplaatst door Gülay

12-09-2017 | 09.48

Bedankt voor de snelle levering. Ik ben er heel blij mee ?

  • Geplaatst door A. Roest

07-09-2017 | 21.06

Zeer overzichtelijke en duidelijke site. Enorm tevreden over m'n bestelling en snelle levering! :-)

  • Geplaatst door Jolanda

29-08-2017 | 15.00

Weer een bestelling geplaatst verheug me er op.

  • Geplaatst door Trudy Werner-de Buck

14-08-2017 | 10.46

Ik heb voor het eerst wat dingen besteld bij Woolys en ben tevreden over de snelle levering.

  • Geplaatst door Henny Muilwijk

11-08-2017 | 07.45

Goede en snelle service!

  • Geplaatst door Jacqueline de Bruijn

10-08-2017 | 18.41

Geweldig. Kreeg direct een mail dat de eucalan lavendel niet op voorraad was. Gekozen om alles tegelijk te laten verzenden. Producten zien er top uit, heerlijk verder fröbelen voor onze kleindochter in aankomst.
Dit was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling.
Jullie hebben er een zeer tevreden klant bij.

Vriendelijke groet, Jacqueline de Bruijn.

  • Geplaatst door Marieke

10-08-2017 | 17.13

Groot assortiment voor fanatieke hakers. Snelle levering en hele fijne service!

  • Geplaatst door Ria Den hartog

10-08-2017 | 16.38

Ik vind het fantastisch kan er alles vinden wat ik nodig heeft

  • Geplaatst door Agnes te braake

30-07-2017 | 19.44

Ik ben erg tevreden over Woolys. Een super snelle service en een erg overzichtelijke site.

  • Geplaatst door Marijke

30-07-2017 | 15.02

Het speeldoosje van mijn zoon zijn mobiel was kapot. Nieuw speeldoosje besteld bij Woolys. Snelle levering en tevreden over de aankoop. Mijn zoon is weer blij! Bedankt!

  • Geplaatst door Marja

30-07-2017 | 12.31

Voor het eerst iets besteld bij woolys en ik moet zeggen dat ik helemaal tevreden ben. Het was supersnel geleverd en keurig verpakt, en ook nog een kleine attentie erbij. Top, ik ga zeker nog eens iets bestellen.

  • Geplaatst door Naomi Budde

30-07-2017 | 12.07

Ieder bezoekje is leuk! Mooie bolletjes uitzoeken op de prachtige nieuwe locatie is iedere keer weer een feestje! Ook voor advies, tips en tricks ben ik bij Woolys altijd aan het juiste adres! Zeker een aanrader!!

  • Geplaatst door Elly

23-07-2017 | 12.16

Goede service. Netjes verpakt. Snelle levering! Alleen jammer dat je steeds verzendkosten betaald als je iets wilt gaan maken.

  • Geplaatst door Lydia Rogiers

23-07-2017 | 08.53

Ruime aanbieding van wol en toebehoren.
Snelle levering van je bestelling en goe verzorgd.
Zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen.

  • Geplaatst door Ingrid de visch

23-07-2017 | 05.28

Dank u voor de snelle en verzorgde levering

  • Geplaatst door Chalotte

22-07-2017 | 19.53

Geweldige service en snelle levering en vaak ook goedkoper dan andere sites.

Super happy?

  • Geplaatst door Miranda

09-07-2017 | 21.10

Helemaal blij mee! Snel en netjes ontvangen en top kwaliteit!!

  • Geplaatst door Ludo

06-07-2017 | 13.49

Ik ben tevreden over de snelle en verzorgde levering.

  • Geplaatst door Jose Adrichem

06-07-2017 | 12.30

Was seeker tevreden over de snelle service op de bestselling en aangenaam verrast met de aardige attentie. Dank!ksx84

  • Geplaatst door Astrid Kooiker

06-07-2017 | 11.00

Ik ben zeer tevreden over de service en ook het assortiment van Woolys. Ze zijn ontzettend snel in het leveren van je bestelling en dus kun je als creatieveling gauw aan de slag met je spulletjes. Het assortiment is reuze en ze reageren heel vlot en correct op mailtjes. Een adresje om aan te bevelen!

  • Geplaatst door Marije

06-07-2017 | 10.38

Pas geleden mijn eerste bestelling gedaan en ben erg tevreden. Alles zat keurig verpakt en de bestelling was er snel.
Enige puntje van kritiek wat ik heb; ik gebruik de houten olifant voor babyspeelgoed en in de ogen zitten nog wel wat splinters. Die moest ik dus zelf eerst nog bijschuren. Misschien een puntje van aandacht.

  • Geplaatst door Van Gasse Marie-Jeanne

13-06-2017 | 20.06

Fijne en vlotte service, erg blij met geleverde goederen, bedankt voor de fijne attentie. Ik ga in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen.

  • Geplaatst door Manon Decoraties

10-06-2017 | 21.17

Zeer tevreden over de service! Mijn gekozen speenclips en houten kralen bleken niet exact dezelfde kleur te zijn, iets waar ik binnen een uur na bestellen al op geattendeerd werd in een persoonlijk bericht. Snel een oplossing gevonden en de producten werden vervangen voor de juiste kleur, de bijbetaling werd snel geregeld. De volgende dag had ik alles al in huis! Echt een topservice.

Mijn enige minpuntje is dat een paar van mijn houten kralen van 25mm geen volledig doorboord gat hebben. Hier had beter op gelet kunnen worden.

Ik kom terug in de toekomst!

  • Geplaatst door Raisa

04-06-2017 | 09.42

weer een snelle levering. Keurig verzorgd en een leuke attentie erbij

  • Geplaatst door Marja Prinsen - van Leeuwen

02-06-2017 | 21.10

De mobiel en snel en heel zorgvuldig geleverd! Leuk dat we er een attentie bij kregen!
Jammer dat er geen tussenstuk voor de bevestiging van de mobiel is bijgeleverd, waardoor de mobiel alleen scheef bevestigd kon worden. Met een zelfgemaakt tussenstukje was dit wel zo opgelost.
De volgende keer zal ik zo weer bij jullie bestellen!

  • Geplaatst door Jacqueline

02-06-2017 | 10.40

Snelle levering met leuke attentie!

  • Geplaatst door Selina

02-06-2017 | 07.54

Ik heb een paar keer accessoires besteld bij jullie en supersnel en met een aardigheidje erbij mogen ontvangen. Geweldig. Bedankt en tot een volgende bestelling!

  • Geplaatst door Hanny van der Putten

30-05-2017 | 19.58

Geweldig snelle levering en wat ontzettend leuk dat er een presentje en een persoonlijk bericht bij zat.
Super.
Bedankt.

  • Geplaatst door Marian

30-05-2017 | 15.48

Dankje jullie voor de keurig verzorgde snelle levering.
Tot een volgende keer

  • Geplaatst door Lydia Rogiers

30-05-2017 | 11.12

ben heel tevreden over mijn bestelling. Snelle en vlotte levering. Alles dik oké.

  • Geplaatst door Mieke Kortlever

30-05-2017 | 08.55

Goedemorgen, wij zijn heel blij met Woolys, leuke spullen te koop en veel keuze. Vriendelijke mensen, lijkt alsof je echt kennen. Super!!!!

  • Geplaatst door E v M

27-05-2017 | 16.09

Snelle service :-) Tot de volgende keer........

  • Geplaatst door Patty

26-05-2017 | 06.15

Mooie producten en snelle levering met een persoonlijke touch door een geschreven regel op de geprinte pakbon/factuur. Dit geeft mij het gevoel dat er aandacht is ( geweest) voor mijn bestelling.
Bedankt, ik heb alweer een volgende bestelling gedaan!

  • Geplaatst door Frederike

25-05-2017 | 00.06

Duidelijke website en snelle levering, precies ontvangen wat ik verwacht had. Persoonlijk gemaakt door geschreven groetjes op de order. Ga in de toekomst vaker vis Woolys bestellen, aanrader.

  • Geplaatst door Ingelrelst carine

24-05-2017 | 17.17

Verleden donderdag bestelling geplaatst .vrijdag pakje reeds thuis gekregen .alles dik in orde . En ook nog een kleine attentie ,hier ga ik nog bestellen .dank u woolys ?

  • Geplaatst door Roos

24-05-2017 | 08.58

Zeer tevreden! De bestelling kwam snel en was precies wat ik er van had verwacht. En een onwijs leuke en persoonlijk berichtje erbij. Zal hier zeker vaker bestellen. 

  • Geplaatst door J koers

23-05-2017 | 10.55

Bedankt voor de snelle levering! Zeer tevreden.

  • Geplaatst door Anny

22-05-2017 | 20.05

Ik wil jullie bedanken voor de super snelle levering ?

  • Geplaatst door Michelle

21-05-2017 | 21.51

Leuke site, snelle bezorging. Zeker een site die ik in mijn achterhoofd houd voor een volgende bestelling.

  • Geplaatst door Ingrid

21-05-2017 | 20.37

Zeer tevreden!
Begin middag besteld en diezelfde dag nog verzonden. De dag later, keurig verpakt in huis.

  • Geplaatst door Susanne

13-05-2017 | 11.42

Snel en goede levering , gister besteld en vandaag al in huis , ben echt zeer tevreden ?

  • Geplaatst door Karin Bol

23-04-2017 | 17.52

Goed verzorg en super snel geleverd.

  • Geplaatst door Jeannette

22-04-2017 | 16.09

Hele goede service. Je krijgt waar voor je geld, echt een paascadeautje.
Bedankt

  • Geplaatst door Joli Daudt

20-04-2017 | 15.34

Hartelijk dank voor de bestelling. Het ziet er prima verzorgd uit. Het is de eerste keer dat iets bij jullie heb besteld. Maar dat ga ik zeker vaker doen, want mijn eerste ( en hopelijk niet de laatste) kleinkind is in aantocht. Nogmaals bedankt. Gr Joli

  • Geplaatst door Marjan Wessels

19-04-2017 | 19.35

Bedankt voor de snelle levering van de houten ringen. De leuke knoop die er als verrassing bij zat ga ik zeker gebruiken voor 1 van de lappenpoppen die ik aan het haken ben.

  • Geplaatst door Marjan

19-04-2017 | 11.51

Bestelling snel in huis en heel leuk verpakt! Aanrader voor iedereen!

  • Geplaatst door Annelies

19-04-2017 | 11.02

Goede en snelle levering. Erg blij met de producten die ik heb besteld!

  • Geplaatst door Alejandra Croes

19-04-2017 | 10.34

love the wood rings  ill be ordering some more soon. great for diy projects 

  • Geplaatst door Ans Vallen

19-04-2017 | 09.53

Wat een snelle verzending! En een groot assortiment aan materialen. Ben erg tevreden en zeker een aanrader!

  • Geplaatst door Raisa

12-04-2017 | 13.06

Goede en snelle levering. Alles was netjes verpakt .
Ik kan weer even vooruit ik ben er erg blij mee!!

  • Geplaatst door Elien

11-04-2017 | 07.55

Super snelle en correcte service! 

  • Geplaatst door Diana

10-04-2017 | 22.49

Superservice; veel té leuke artikelen en leuke attentie.

  • Geplaatst door Wiedeke

10-04-2017 | 21.32

Na internet afgespeurd te hebben op zoek naar een muziekdoosje, hier op Woolys terecht gekomen.
Gevonden wat ik zocht, besteld, volgende dag in huis! Super!!

  • Geplaatst door Sandra

10-04-2017 | 20.35

Op Google gezocht naar een webwinkel waar ze alle spulletjes die ik nodig had hadden en kwam uit bij woolys.
Besteld en binnen 10 minuten al een mailtje dat het op de post zat. Super snel! Dag erna ontvangen en kon gelijk aan de slag. Super, voor herhaling vatbaar. Bedankt.

  • Geplaatst door annika

10-04-2017 | 20.00

Bedankt voor het snelle leveren. Wat was het leuk verpakt en bedankt voor het leuke knoopje!  Ik bestel hier zeker vaker.

  • Geplaatst door Alexandra Voorbach-Scholte

08-04-2017 | 07.16

Heb vanuit Noorwegen een bestelling gedaan en bij mijn ouders laten bezorgen, ben nu in Nederland en ben helemaal blij weer met mijn spulletjes ? super snel en netjes bezorgt.
Tot de volgende keer ?

  • Geplaatst door Marijn

03-04-2017 | 22.53

Nette en snelle levering! Vond het ook erg leuk dat er een hand geschreven bedankje bij zat, dat maakt het erg persoonlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Geplaatst door Wilma Plaisier

03-04-2017 | 18.54

Het bestelde product is goed afgeleverd. Zal waarschijnlijk nog wel eens iets bestellen bij Woolys.

  • Geplaatst door Ria den hartog

03-04-2017 | 14.39

Is prima 

  • Geplaatst door Annemarie

03-04-2017 | 11.58

Onlangs heb ik twee mooie bollen Scheepjes Wirl gekocht. Omdat ik vlak bij woon, mocht ik, na afspraak, de bollen even op komen halen. Ik ben heel fijn en gezellig geholpen. En wat een keus aan garen!

  • Geplaatst door Tineke

03-04-2017 | 10.45

Bedankt voor de snelle levering! Ik ben er blij mee en ga meteen aan de slag.

  • Geplaatst door Diana

03-04-2017 | 10.36

Snelle en goede service!

  • Geplaatst door GrannHenn

03-04-2017 | 10.22

Leuke site, heel veel leuke dingetjes te koop. Snelle en nette levering. 

  • Geplaatst door marjolein

30-03-2017 | 13.14

Fijne site snelle levering ook! Ben sinds kort aan het haken geslagen en kan de knuffels nu nog leuker maken met een rammelaar erin?
Ben erg tevreden

  • Geplaatst door Wiesje Waterlander

29-03-2017 | 18.44

Bestelling van bijtringen + rammelaartjes is heel snel geleverd. Intussen 2 prachtige rammelaars gehaakt (olifantjes)!

  • Geplaatst door Joke Donker

28-03-2017 | 13.22

Snelle bezorging goed verpakt en nog een extra kadootje erin super heel tevreden.

  • Geplaatst door Antonette

28-03-2017 | 10.51

Prima service. Een erg snelle levering en een goede kwaliteit van producten.
Bedankt voor het leuke extraatje dat ik in het pakket vond.

  • Geplaatst door Frouwkje

28-03-2017 | 10.38

Bedankt voor de snelle levering en persoonlijke boodschap bij levering. Mooie producten ook!

  • Geplaatst door Carla Jacke

27-03-2017 | 23.57

Dank je wel voor de snelle levering. Ben blij met zo'n leuke webshop!

  • Geplaatst door Adrienne Mathijssen

27-03-2017 | 23.15

Bedankt voor de snelle levering. Het was allemaal prima, ben er meteen aan begonnen! kom zeker nog eens terug op de website om wat spullen te kopen. Dankjewel !

  • Geplaatst door Marjan van Dijk

27-03-2017 | 22.22

Zeer snelle levering! Wat ik besteld heb is naar tevredenheid!

  • Geplaatst door Anne-Marie

27-03-2017 | 21.21

Na een tip van een kennis jullie site bezocht! En zag nog zoveel meer leuks dan ik eigenlijk zocht. En zal dus zeker nog eens een bestelling doen  

  • Geplaatst door Ria den hartog

27-03-2017 | 15.47

Woolijs vind ik super

  • Geplaatst door Manon Egging

15-03-2017 | 11.56

Mooie producten en fantastisch snelle levering. Ik ga zeker meer bestellen!

  • Geplaatst door gerlinda

15-03-2017 | 11.51

hele fijne website..goed en netjes verpakte spullen ...persoonlijk bericht en super snel...dat is wat een klant wil zien

  • Geplaatst door Anne

15-03-2017 | 08.43

Kreeg via de mail direct een bevestiging met track- tracenummer dat het bestelde haakboek de volgende dag geleverd zou worden. Helaas was er blijkbaar bij de post wat misgegaan en kreeg ik het boek die dag niet. Toen ik daar een mail over stuurde naar Woolys, is er direct actie ondernomen door de dames en de volgende dag kreeg ik het boek gelukkig alsnog. Echt goede service!! 

  • Geplaatst door ingrid meuwese

08-03-2017 | 10.25

Ja is een fijne site en heel snel geleverd daar ben ik wel blij mee
hopen op een fijne samen werking   

  • Geplaatst door Greetje

07-03-2017 | 18.57

Wat een snelle en fijne service bij Woolys.
Helemaal blij met de bestelling en super snel binnen.
Helemaal leuk.
Weer een leuke webshop aan mn lijstje toegevoegd

  • Geplaatst door NeMoo

07-03-2017 | 10.23

Top service! Snelle behandeling van je aankopen. Snel antwoord bij vragen! Leuk assortiment aan items! Heel tevreden 

  • Geplaatst door Kirsten

06-03-2017 | 10.22

Supersnelle levering. Nette producten en goed verpakt! Ik bestel hier vaker ! 

  • Geplaatst door Martine

06-03-2017 | 09.49

Super snelle levering ??

  • Geplaatst door Petra

06-03-2017 | 08.25

Bedankt voor de snelle levering

  • Geplaatst door Sibel

05-03-2017 | 21.18

? een dikke duim.ik ben heel content met het mateiaal

  • Geplaatst door Nancy

05-03-2017 | 21.15

Top bedrijf! Een zeer snelle levering en alles is correct afgeleverd. Zal hier vaker bestellen!

  • Geplaatst door Marinette van Spaandonk

05-03-2017 | 16.55

Super snelle levering. Netjes verpakt. Persoonlijke note! Het is een Kadootje om je bestelling zo thuis te krijgen. ??

  • Geplaatst door Evi Vierendeel (VanVie)

01-03-2017 | 15.26

Waauw, bestelling gisteren geplaatst, vandaag alles ontvangen, wat een snelle service :-)
Ziet er prima uit, hartelijk dank dames.
Zeker en vast tot de volgende!!

  • Geplaatst door Rosanne

24-02-2017 | 13.08

Heb het patroon gekocht van eend Freddie, vind hem zo leuk!! Echt een kei gaaf patroon 

  • Geplaatst door Leni Boers

21-02-2017 | 16.05

Wat ik van Woolys vind. Daar kan ik alleen maar opzeggen super.
Bestelling komt snel netjes verpakt ik zeg Super.

  • Geplaatst door Joke

20-02-2017 | 22.01

Goede en nette snelle service.

  • Geplaatst door Marijke

20-02-2017 | 19.33

Goede materialen, tegen mooie prijs. Goede levering.
Verbeterpunt: Bij het bestelde satijnkoord stond niet de hoeveelheid waarin dit werd besteld. Door de afbeelding was ik in de veronderstelling dat er een klosje zou worden geleverd. Dit bleek echter niet het geval.

  • Geplaatst door Sanne

20-02-2017 | 17.18

Hele snelle nette service en leuk dat ze er nog een klein presentje bij doen!

  • Geplaatst door Sanne

20-02-2017 | 17.16

Hele snelle nette service en leuk dat ze er nog een klein presentje bij doen!

  • Geplaatst door nicole van echelpoel

20-02-2017 | 11.42

Ik ben super blij met mijn geleverde haakpakketjes. Het bestellen is heel eenvoudig en de betaling, opvolging en levering verlopen rimpelloos. De pakketjes zijn leuk ingepakt met een aardig kaartje en een bedankje erbij! Dank u wel!

  • Geplaatst door Chris

19-02-2017 | 06.55

Wat hebben jullie veel leuke, betaalbare knutselspulletjes!
Ik heb heel veel ideeën en inspiratie en dankzij jullie kan ik die nu allemaal uitvoeren!!! 

  • Geplaatst door ingrid meuwese

18-02-2017 | 22.32

Hoi ik vind jullie site heel erg fijn maar nog fijner is dat alle spulletjes zo snel zijn geleverd mijn complimenten
en tot de volgende keer  

  • Geplaatst door Mia vergoossen

18-02-2017 | 21.49

Bestelling snel en goed geleverd.

  • Geplaatst door Paulien

18-02-2017 | 19.48

Super snelle levering en geweldige producten en goede kwaliteit! 

  • Geplaatst door Nel

18-02-2017 | 19.46

Snel bezorgd
Met een handgeschreven bedankje voor de bestelling,vind ik erg leuk en persoonlijk
De klant blijft belangrijk bij Julie top 

  • Geplaatst door gerlinde

18-02-2017 | 11.17

Superservice, mail snel beantwoord en mijn bestelling was dik in orde. Ook heel erg leuk dat er een klein kadootje bijzat 

  • Geplaatst door Judy Rijcken

17-02-2017 | 20.02

Ik heb kortgeleden voor de eerste keer besteld. Bestelling is goed aangekomen, netjes verzorgd verpakt en voldoet aan de verwachtingen?

  • Geplaatst door Elsa

17-02-2017 | 11.34

De bestelling is snel geleverd.

  • Geplaatst door Ton van Poppel

16-02-2017 | 21.26

Na het bestellen van de patronen ontving ik vrij snel de patronen.
De patronen zijn heel duidelijk.

  • Geplaatst door Betsie Bergervoet

16-02-2017 | 20.48

Hallo
wil even mijn complimenten geven aan de Dames van deze site
heb haakpatroon bestelt en keurig, nadat betaling binnen was mijn bestelling ontvangen
ook een vraag die ik had gesteld werd per mail snel beantwoord
wanneer ik weer iets nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.

  • Geplaatst door Hannah

16-02-2017 | 11.32

Super leuke spullen en snel in huis. Het is ook nog eens erg leuk verpakt 

  • Geplaatst door Jolanda van Oort

16-02-2017 | 10.56

Super mooie bijtringen. Erg fijn.
super snel in huis

  • Geplaatst door Maaike

16-02-2017 | 09.47

Snelle levering, netjes verpakt, de patronen zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Ben erg tevreden.

  • Geplaatst door Elisa

06-02-2017 | 16.08

Prima en snelle levering!

  • Geplaatst door Gerda

06-02-2017 | 10.12

Snelle en nette levering

  • Geplaatst door Marije

05-02-2017 | 22.45

Snelle levering. De bestelling was netjes verpakt. Ik zal een volgende keer zeker weer via deze site bestellen.

  • Geplaatst door Marian

05-02-2017 | 22.06

Erg tevreden keurig verzorgde levering van de bestelde spullen.
Bedankt ot de volgende keer.  

  • Geplaatst door Mia vergoossen

05-02-2017 | 21.34

Goede en snelle levering.

  • Geplaatst door Sylvia

05-02-2017 | 20.52

Mijn zus was erg blij met de aankoop. Het was snel geleverd en mooi verpakt. 

  • Geplaatst door Angelique

05-02-2017 | 20.28

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie. Mooi pakket en duidelijk patroon. Daar hou ik van. Nu is t aan mij om t net zo mooi te maken als t voorbeeld!!! Bedankt alvast!

  • Geplaatst door Stephanie

05-02-2017 | 20.15

Geweldige service!

  • Geplaatst door Annette Witkam Luca

28-01-2017 | 17.09

Dank jullie wel voor de perfecte bezorging en het lieve kadootje wat er bij zat. 

  • Geplaatst door Mia vergoossen

25-01-2017 | 20.39

Zeer snelle service, mooie patronen.

  • Geplaatst door klein atelier

25-01-2017 | 18.33

Een heel positieve ervaring! Er werd steeds heel snel én vriendelijk gereageerd op mijn vragen en de bestelling was er super snel.

  • Geplaatst door Henny van Ravenswaaij

25-01-2017 | 17.21

Snelle levering van de bestelling. Helemaal top!☺

  • Geplaatst door Marlous van Ingen

25-01-2017 | 16.29

Super snelle en nette levering! Echt top.

  • Geplaatst door Jolanda

25-01-2017 | 16.21

Super tevreden over Woolys.
Duidelijke webshop snelle levering en de service is uitmuntend ook als je iets vergeet te bestellen  .

  • Geplaatst door miranda Wolvers

25-01-2017 | 16.18

Wauww pakketje was weer supersnel en een hele mooie verrassing die knopen,hardstikke bedankt!

  • Geplaatst door José

22-01-2017 | 13.14

Heb al een paar keer een bestelling gedaan en de producten had ik heel snel in huis . De service is geweldig en de producten zijn prima . Bestel hier vast nog vaker.

  • Geplaatst door Pellis Anja

07-01-2017 | 20.06

Bedankt voor de snelle service

  • Geplaatst door Suzanne

07-01-2017 | 17.14

Heel blij met mijn gekochte haakpatroon. Snel per mail ontvangen,mging prima. Erg leuke site, meteen opgeslagen, en ga er zeker meer bestellen, aanrader ! 

  • Geplaatst door Sylvia

03-01-2017 | 09.43

Artikelen keurig verpakt. Snelle levering! Top!

  • Geplaatst door Ria

18-12-2016 | 17.56

Een goede webshop met een snelle levering
Ben zeer tevreden ??

  • Geplaatst door Jacqueline Coolen

18-12-2016 | 16.49

Bedankt voor de snelle, perfecte en vriendelijke service. Mooi assortiment. Hier was ik naar op zoek.

  • Geplaatst door miranda Wolvers

17-12-2016 | 13.17

Heb nu al 3 pakketjes mogen ontvangen,supersnel en met een leuke verrassing erin,ik bestel zeker vaker bij jullie super goede service! 

  • Geplaatst door Monica

16-12-2016 | 17.32

Kan geen aan of opmerkingen maken. Alleen super geholpen en vlot geleverd!!
Ga zo door!!

  • Geplaatst door Jessica Sijbers

14-12-2016 | 11.48

Het bestellen ging makkelijk en vooral snel. Heel erg leuk dat er een klein kado'tje bij zat dat was een leuke verrassing!

  • Geplaatst door Emmie

13-12-2016 | 22.49

Gordijnringen besteld en de volgende dag al in huis, super!!! 

  • Geplaatst door Virginia

13-12-2016 | 20.42

Wat een super fijne producten! Super snelle levering! En een persoonlijke groet op de factuur

  • Geplaatst door Astrid

07-12-2016 | 22.21

Mooie dingen in jullie webshop en snelle levering! Zeer tevreden!

  • Geplaatst door Eva

07-12-2016 | 18.55

De service van woolys was super. Ik had in no time de spullen binnen (hoewel het op het afleverpunt wat vreemd liep). Heel leuk dat er bij mijn bestelling een klein extraatje zat. Een echte verrassing! 
Als de wol collectie wat groter was, zou ik hier zeker vaker garen bestellen!

  • Geplaatst door Peggy

07-12-2016 | 18.33

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde. En ik ga het zeker nog vaker doen  Alles werd snel en netjes geleverd. Bedankt!!

  • Geplaatst door Nitteke

21-11-2016 | 20.26

De bestelling die ik deed, kwam vlug thuis aan. Alles compleet. Zeer tevreden. Patroon goed te volgen.

  • Geplaatst door Monique van den Elzen

21-11-2016 | 18.52

Mijn mening over Woolys,
Goede service, snelle levering goede materialen.
Aan mij hebt u een vaste klant.

Bedankt team Woolys

  • Geplaatst door E.M.I. de Jong

18-11-2016 | 17.12

Ik koop nu voor de 2e keer odat ik erg tevreden ben over het assortiment.
Wat zou het leuk zijn als u nog meer keuze zou hebben in gekleurde houten kralen.
Graag tot een volgende keer 

  • Geplaatst door Ria

15-11-2016 | 19.41

Snelle service en leuk verpakt met klein cadeautje!

  • Geplaatst door Jose pfoster

15-11-2016 | 11.24

Duidelijke website met artikelen die nuttig zijn om te kunnen haken. Snelle levering. Dank je wel voor het presentje. Jullie zijn goed bezig. Zoveel leuke dingen om nog te bestellen. Dus er zal nog een vervolg zijn.

  • Geplaatst door els

13-11-2016 | 21.42

hoi hoi bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling jammer dat ik niet wat tijd kan bestellen want er zijn nog zoveel patronen die ik leuk vind maar jullie zien mij terug.

  • Geplaatst door Lydia Koliloedjoer-Duijndam

13-11-2016 | 20.47

Beste dames.
De bestelling van geit Kasper is goed overgekomen en ben er mee bezig. Het is heel erg duidelijk uitgelegd hoe het gehaakt moet worden.
Dank je wel en ook voor de snelle levering.

Vriendelijke groet,
Lydia Koliloedjoer

  • Geplaatst door Woolys

13-11-2016 | 19.33

Beste Christel,

Bedankt voor je bericht in ons gastenboek.
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen! Bedankt voor het doorgeven, we gaan meteen contact opnemen met de pakketdienst. Je ontvangt van ons bericht per mail. Hopelijk ontvang je het pakket snel en kun je aan de slag!

Mocht je vragen hebben over je bestelling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen!

---
Hartelijk groet,
Margaret en Claudia
Woolys

  • Geplaatst door Christel

13-11-2016 | 19.23

Veel kan ik niet zeggen , pakje nog niet ontvangen. De firma beweerde donderdag aan de deur geweest te zijn. Niks van gemerkt ook niet het briefje dat ze zouden achtergelaten hebben. Vind dat jammer en zwaar teleurgesteld

  • Geplaatst door Willy Jutte

13-11-2016 | 19.22

Heb de pakketten van gemberkoek Sem en Hert Hugo besteld. Echt super leuke patronen en goede beschrijving. Bij gemberkoek Sem zat zo veel materiaal dat ik er een tweede bij heb kunnen maken met afgehapte armpjes en beentjes. Zo leuk geworden!

  • Geplaatst door Jessica

13-11-2016 | 17.45

Snelle service, super leuke spullen! Tot de volgende keer 
Groetjes Jessica

  • Geplaatst door Yvonne

13-11-2016 | 16.13

Voor het eerst een bestelling gedaan.
Snelle levering.

  • Geplaatst door Nadia

31-10-2016 | 12.06

Bedankt voor de snelle service. Ben heel tevreden met mijn patroontjes. Ben alvast begonnen aan de bok 

  • Geplaatst door Eva

31-10-2016 | 10.39

Heel tevreden over de service en kwaliteit!! 

  • Geplaatst door Hilza Dormans

30-10-2016 | 22.35

De meiden van Woolys zijn top. Ze denken mee en de bestellingen zijn goed verzorgd en snel in huis.
Een aanrader. 

  • Geplaatst door Monique Sabel

30-10-2016 | 22.00

Komen er ook nieuwe data voor workshops?

  • Geplaatst door Carolina

30-10-2016 | 19.46

Super snelle levering, altijd keurig verpakt

  • Geplaatst door Lia

30-10-2016 | 17.33

Leuke producten, veel keus en een snelle levering!
Ik ben tevreden 

  • Geplaatst door Sabrina

30-10-2016 | 16.35

Super leuke spullen verkopen ze. Was alleen 1 houten ring kapot, viel ook bijna niet op
Maar zeker nog een keer iets bestellen

Groetjes Sabrina

  • Geplaatst door Marie-Jeanne Van Gasse

30-10-2016 | 15.16

De levering was perfect in orde, waarvoor mijn dank. 

  • Geplaatst door Francien

30-10-2016 | 11.28

Vriendelijk aan de telefoon en de bestelling was er zeer vlug .ZEER TEVREDEN

  • Geplaatst door cecilia neven

30-10-2016 | 05.55

super patronen

  • Geplaatst door Gwenny

29-10-2016 | 21.25

Juist 3 patroontjes besteld en aangekregen?
Kan niet wachten om er aan te beginnen.

  • Geplaatst door Hilda Riesebos

29-10-2016 | 19.30

Ik ben tevreden met de levering van de bestelde producten. Alles volgens verwachting. Bedankt. 

  • Geplaatst door Sherida

22-10-2016 | 20.39

Vlotte levering en fijne afhandeling. Na een mailtje over een item is dit gelijk netjes opgelost. Fijne service!

  • Geplaatst door Anuska

20-10-2016 | 07.42

Mooie producten, fijne communicatie en snelle afhandeling! helemaal goed.   

  • Geplaatst door therese

19-10-2016 | 19.17

de service is goed en snelle levering was ook netjes verpakt 

  • Geplaatst door Petra

19-10-2016 | 18.10

Super blij met mijn patroontjes. Bedankt voor jullie goede service 

  • Geplaatst door d jacobsen

19-10-2016 | 16.11

Snel geregeld en ik vond nog leuk knoopje bij de bestelling ...heel attent ,ik heb ook gereageerd op Facebook ? 

  • Geplaatst door Chantal

18-10-2016 | 14.17

Super goede service en onwijs mooie kwaliteit! Ik heb een heel leuk Hello Kitty knuffeltje ontvangen van Woolys voor mijn pasgeboren dochtertje en ze is prachtig! Ik als echte Hello Kitty fan ben er zelf ook dolgelukkig mee. Woolys: bedankt!

  • Geplaatst door tineke

12-10-2016 | 20.38

Al een aantal keren iets besteld. Top service. 

  • Geplaatst door Karin van Beusecom

12-10-2016 | 20.09

Hoi Margaret en Claudia,dank je wel voor de keurige verzending van mijn pakketje en de supergoede service,ik ben er helemaal blij mee.Laat de winter maar komen,ik vermaak me wel ha,ha.Groetjes van Karin uit Eindhoven.

  • Geplaatst door Myriam Rommelaere

12-10-2016 | 12.32

Pakketje vandaag toegekomen. Inhoud zeker ok, maar de levering was toch niet zo snel! Ik veronderstel dat dit aan Kiala te wijten is?z
2/10 besteld en geleverd op 12/10 
Wel een handgeschreven bedanking van Woolys zelf !  z

  • Geplaatst door anouska

11-10-2016 | 15.33

ik ben content alleen heb ik voor de bestelling lang moeten wachten. ik heb nog van andere winkels uit nederland en zelf verder veel rapper gehad . heb maar 2 dagen moeten wachten.

  • Geplaatst door Laura

10-10-2016 | 17.40

Prima levering van producten, netjes verpakt. Het wijsje van het geleverde muziekdoosje was wel anders dan verwacht. Ik herken met moeite het originele liedje 'Slaap kindje slaap' erin...

  • Geplaatst door A.romme

10-10-2016 | 17.20

Hallo

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling

Gr Anja

  • Geplaatst door Inge Dekkers

10-10-2016 | 15.39

Snelle en nette levering en goede communicatie hierover. Top! Ik heb wederom een bestelling geplaatst! 

  • Geplaatst door Jolanda

10-10-2016 | 15.38

Voor de tweede keer wat bestelt. Heel tevreden en supersnelle levering?

  • Geplaatst door Jacqui Westerweele

10-10-2016 | 15.37

Dank voor de mooie patronen van Dani's Creaties. XD

  • Geplaatst door Grietje

10-10-2016 | 11.01

Bedankt voor de snelle en nette levering. Zag er super uit.

  • Geplaatst door Anita

10-10-2016 | 07.52

Groot aanbod, prima verzending. Materialen waren naar tevredenheid.

  • Geplaatst door Jessica

10-10-2016 | 07.17

Zeer tevreden over woolys. Groot assortiment. Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit van materialen. Ik bestel zeker nog bij woolys 

  • Geplaatst door Martine

09-10-2016 | 22.12

Losse muziekmobiel gekocht met een muziekdoosje, is precies zoals op de foto! Snelle levering en goede service! 

  • Geplaatst door Patty

09-10-2016 | 20.58

Snelle service en mooie kwaliteit....als ik weer wat nodig heb bestel ik t weer bij jullie....bedankt

  • Geplaatst door Barbera

09-10-2016 | 19.42

Kleurenkaart Colour Crafter Scheepjes besteld, snel binnen gekregen.
Hoop dat er meer kleurenkaarten komen, de wolwinkels bij mij in de buurt zijn schaars.
Zo makkelijk kiezen en bestellen als ik het nodig heb. 

  • Geplaatst door Liesbeth

09-10-2016 | 18.01

Supersnelle verrassende levering?. Kom heel snel terug voor de volgende.....

  • Geplaatst door Ariane Van Oudenhove

09-10-2016 | 17.58

Super snelle en goede service!!!

  • Geplaatst door Gerda

09-10-2016 | 17.58

Bestelling gedaan en deze werd vlug en netjes afgehandeld en geleverd.

Als ik weer wat nodig heb ga ik beslist weer bij Woolys bestellen.

  • Geplaatst door Tina

09-10-2016 | 17.46

Ik ben heel blij met Woolys, mijn zoontje heeft een lievelingsknuffel met muziekdoosje die elke avond aan moet. Nu ging deze stuk en hij in tranen. Ik gelijk een beetje paniekerig maar op internet gaan zoeken naar speeldoosjes, en kwam uiteindelijk bij Woolys terecht op de site. En wat een geluk dat ik ook nog uit verschillende melodieën kon kiezen! Dus besteld en binnen een paar dagen in huis, fantastisch!!! Conclusie, ik ben ontzettend blij dat Woolys er is. Bedankt!! 

  • Geplaatst door Jessie

09-10-2016 | 17.43

Een echte aanrader voor de" handige harry''s "onder ons!!! Super SITE!
Vlotte en vooral correcte levering!
Een 10+

Je keert tevreden terug..... tot binnenkort zou ik zeggen!
Xx

  • Geplaatst door Rina

09-10-2016 | 17.19

Goede en een snelle levering! Mooi assortiment. 

  • Geplaatst door Eef

19-09-2016 | 19.53

Super thnx voor de goede en snelle levering! De ringen die ik besteld heb zijn ook nog eens van een top kwaliteit!

  • Geplaatst door Barbera

19-09-2016 | 18.46

Snel antwoord via de site gekregen en kon daardoor mijn bestelling doen. Die werd ook snel geleverd. Prima service! 

  • Geplaatst door Tante nel

19-09-2016 | 10.30

Super service snel en heel attent en zeker niet te duur ..
Lieve groetje Tante Nel ♡

  • Geplaatst door Gerda van Hal

19-09-2016 | 07.18

Ik had mijn bestelling verkeerd had gedaan en daar werd meteen op gereageerd of het wel klopte wat ik besteld had.Toen kwam ik erachter dat ik het fout gedaan had en dat werd meteen gecorrigeerd. Toppie. De bestelling werd toen volgens wens vlug geleverd en heel netjes uitgevoerd. Dank je wel.

  • Geplaatst door Wendy

11-09-2016 | 20.41

Super tevreden! Hele prettige en snelle communicatie en snelle levering.

  • Geplaatst door Ria

10-09-2016 | 22.31

Bedankt, om de patroontjes zo snel te bezorgen

  • Geplaatst door Woolys

08-09-2016 | 18.35

Beste Veronique,

Bedankt voor je bericht in ons gastenboek.
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen! Wij kunnen het pakket pas versturen na ontvangst betaling. We hebben de betaling dinsdag ontvangen en het pakket daarna meteen bij Kiala aangeboden. We versturen doorgaans snel naar België, maar zijn helaas afhankelijk van de bank en de pakketdienst. Hopelijk ontvang je het pakket snel en kun je aan de slag! Excuses voor de vertraging!

Mocht je vragen hebben over je bestelling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen!

---
Hartelijk groet,
Margaret en Claudia
Woolys

  • Geplaatst door veronique

08-09-2016 | 13.50

Op 1 september had ik een bestelling geplaatst . We zijn vandaag 8 september en heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen.Volgens het Kiala punt (voor belgie) kan het nog enkele werkdagen duren ;;; Ik zie hier heel positieve reactie en had mij daar ook op gebaseerd. Service voor Belgie kan toch wel beter hoor!

  • Geplaatst door Marijke Dekker

08-09-2016 | 10.24

Ik had advies nodig over een bepaald patroon. Kreeg heel snel antwoord. Materiaal besteld. Was heel snel geleverd.
Heel goede service.
Hartelijk dank!!

Groetjes en tot de volgende keer.

  • Geplaatst door Lynn

03-09-2016 | 17.55

Snelle levering en mooie kwaliteit mobiel voor aan de wieg/box.

  • Geplaatst door Mariët Design

31-08-2016 | 12.02

Ik had voor mijn bedrijf een aantal spullen nodig. Ik stelde een vraag via de mail en er werd heel snel gereageerd!
Daarna direct besteld en de volgende dag had ik het al in huis.
Echt super! Zeker als je een bedrijf hebt!!

Bedankt dames!

Groetjes Mariët
Mariët Design

  • Geplaatst door diana

31-08-2016 | 10.11

Alles snel en compleet ontvangen. Top

  • Geplaatst door Ina Ravenshorst

30-08-2016 | 21.55

Hallo,
Ik ben zeer tevreden over Woolys, heb met veel plezier er aan gehaakt, en ik zal er vast nog wel eens wat bestellen.
De Patronen zijn heel duidelijk en makkelijk om te lezen.
M.v.Gr. Ina ravenshorst

  • Geplaatst door Manuela Marrone

30-08-2016 | 21.23

Mooie en duidelijke haakpatronen!

  • Geplaatst door Birgit

30-08-2016 | 21.11

Mijn bestelling werd vlot verzonden, heel fijn!!

  • Geplaatst door Ilona

30-08-2016 | 21.03

Zeer tevreden super snelle levering van de haakpatronen via de mail.

  • Geplaatst door Margot Mulder

23-08-2016 | 10.14

Overzichtelijke site met duidelijke informatie over het product. De levering was zeer snel, erg prettig!

  • Geplaatst door jose

22-08-2016 | 13.05

Snelle levering van bestelling, prima

  • Geplaatst door Alice

22-08-2016 | 12.47

Snelle verzending van de houten ringen. Toen bleek dat er eentje gebroken aan was gekomen, direct kosteloos een nieuwe opgestuurd, hartstikke bedankt voor deze goede service!

  • Geplaatst door Tineke

22-08-2016 | 06.48

Wat een ontzettend leuke patroontjes. Ik heb mijn giraf-patroon dezelfde avond ontvangen en ben er blij mee?

  • Geplaatst door cecilia neven

22-08-2016 | 05.04

geweldige patroontjes 10 op 10

  • Geplaatst door cecilia neven

22-08-2016 | 05.01

super leuke patroontjes. Ga ik aan bevelen bij de haakvriendinnen. Nog een prettige dag

  • Geplaatst door Karin Eschweiler-Buijs

21-08-2016 | 21.58

Vindt de prachtige houten ringen in de vormen ter, hart, olifant, schildpad, beer, enz. echt fantastisch. Ik gebruik ze graag voor in de bijtring/rammelaars die ik maak voor Karin's Kreations for Kids. Ook aan een borstvoedingsketting staan ze erg mooi. Deze mooie houten vormen zijn echt mijn favoriete product van jullie site. Wanneer ik ze bestel zijn ze er gelukkig steeds al heel snel.

fijne dag nog en groetjes van Karin

  • Geplaatst door Linda

21-08-2016 | 21.27

Super snelle levering, fijn!

  • Geplaatst door Wilma

21-08-2016 | 21.12

Super leuk patroon en een snelle reatie op m'n vraag ?

  • Geplaatst door Willemien van Woensel

21-08-2016 | 20.44

Ik was zeer tevreden over de snelle en correcte levering van mijn bestelling.
En extra verrast door de extra attentie bij de levering. Bedankt.
Groetjes Willemien

  • Geplaatst door Els

21-08-2016 | 19.35

Snelle levering en heel netjes verpakt.
Super tevreden.
Gr Els

  • Geplaatst door Hannie Vermeer

21-08-2016 | 19.28

Prima site. Prima prijzen. En snelle levering.

  • Geplaatst door Petra Steenbeek

21-08-2016 | 19.14

Super service. Lekker snrl je bestelling binnen. Antwoord op mail ook heel snel. 

  • Geplaatst door Bertie

21-08-2016 | 19.02

Super snel geleverd goed spul

  • Geplaatst door Ria de Haan- v Eck

21-08-2016 | 17.44

Snelle bezorging netjes verpakt en dank voor de leuke attentie... 

  • Geplaatst door ida

21-08-2016 | 17.39

Snelle levering. Toppie

  • Geplaatst door ellen visser

15-08-2016 | 11.21

prima service en mooi op tyd geleverd 

  • Geplaatst door Jannie schokkin

07-08-2016 | 14.34

Super! Service snel en duidelijke patronen! Bestel zeker vaker .

  • Geplaatst door Margaret de Bruijne

06-08-2016 | 23.22

Patroontje van de struisvogel besteld. Patroon kwam direct via de mail binnen. Kon het niet laten om meteen te beginnen. 

  • Geplaatst door Marie-Jeanne Van Gasse

06-08-2016 | 21.59

Bestelling goed ontvangen, alles was prima in orde, ook bedankt voor de leuke attentie.
Zal in de toekomst zeker terug bij jullie bestellen.
Vriendelijke groeten,
Marie-Jeanne

  • Geplaatst door erika verstraete

06-08-2016 | 20.25

Meer dan perfecte service!

  • Geplaatst door Yvonne de Horde

06-08-2016 | 18.43

Ik heb voor het eerst iets bij u besteld en dat is zeker niet de laatste keer. Super snelle levering en een zeer fijn contact. Heel erg bedankt, vr.groeten Yvonne.

  • Geplaatst door Manuela

06-08-2016 | 11.33

Ik heb nu 3 haakpatronen besteld en ben bezig met de hamster. Een goed duidelijk geschreven patroon. Ik had het patroon ook vrij snel binnen!

  • Geplaatst door Annewieke

06-08-2016 | 11.31

Dank voor de snelle en goede service! Het speeldoosje die ik voor bij onze muziekmobiel heb besteld is erg goed! Mooi melodietje en zuiver! ( de originele van de tiamo mobiel die wij hadden was nogal vals)

  • Geplaatst door cecilia neven

06-08-2016 | 06.44

Super leuke patroontjes en super vlugge levering

  • Geplaatst door Angelique

06-08-2016 | 01.25

Voor het eerst besteld bij Woolys. Heel snel binnen en netjes verzorgd. Een heel lief persoonlijk krabbeltje erbij van de dames. Erg tevreden^^ ??

  • Geplaatst door Laura

05-08-2016 | 21.24

Voor de tweede keer besteld. Goede producten en super service, erg fijn contact zowel via mail als persoonlijk. Bedankt!

  • Geplaatst door Marleen

05-08-2016 | 21.13

Leuke basisspulletjes om je eigen creatie mee te combineren. Correcte service!

  • Geplaatst door Marion

05-08-2016 | 20.29

Mooie spullen, snelle levering. En leuk presentje.

  • Geplaatst door Daphne

01-08-2016 | 10.34

Super leuke spulletjes en super snelle levering 

Helemaal top!

Ik bestel snel weer

Groetjes Daphne

  • Geplaatst door Meia de wit

30-07-2016 | 14.33

Vrijdag 29 juli besteld en vandaag 30 juli al in huis! De eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en wat een feestje om het uit te pakken zo gezellig ingepakt!
Ik ga zeker vaker bestellen!
Groeten Meia

  • Geplaatst door Hanneke

29-07-2016 | 16.15

Recent heb ik een muziekmobiel besteld welke ik zeer snel in huis had. Echter vond ik het bijgeleverde muziekje niet zo mooi. Gelukkig was dit geen probleem en kon ik deze omruilen voor een ander doosje. Bedankt voor de service! 

  • Geplaatst door Hennie

29-07-2016 | 10.10

Net een keer besteld was zeer tevreden ben nu al weer rond aan het kijken voor nieuwe wol 

  • Geplaatst door Erica

27-07-2016 | 21.53

Jullie zijn zo snel en zo attent, dank jullie wel voor de goede service!
En ik blijf terugkomen hoor!

Groet, Erica 

  • Geplaatst door Tante nel

27-07-2016 | 10.36

Nu twee keer besteld en een hele snelle levering en een persoonlijke dank je wel voor de bestelling .
Ik zeg een hele goede service dank jullie wel dames .

Live groetjes Tante Nel ♡

  • Geplaatst door Celine Telders

27-07-2016 | 09.09

Vorige week spullen besteld en snel ontvangen. Ik kom zeker terug!

  • Geplaatst door Sabrina

26-07-2016 | 19.46

Snelle verzending en vlotte reactie op mailtjes. Tot nu toe één bestelling geplaatst en dit ging naar wens.
Overzichtelijke site, waardoor ik alles gemakkelijk kon vinden.

  • Geplaatst door Reina Korthuis

26-07-2016 | 18.17

Heb nog maar 1x besteld bij woolys,maar zal dit zeker weten vaker doen. Veel keuze in producten en snelle levering!

  • Geplaatst door S. Theunissen

13-07-2016 | 12.48

Beste Margaret en Claudia,

Wij hebben een muziekmobiel vogels en wolk besteld en gisteren mogen ontvangen :-).
Wij zijn er super blij mee.
Deze zal straks mooi boven de box staan.

  • Geplaatst door Dorothé Huijting

08-07-2016 | 22.46

Hallo Margaret en Claudia.

Hartelijk dank voor de hele mooie wagenspanner. Ben er helemaal weg van. Ook Debby vindt hem heel mooi.

  • Geplaatst door Hennie

05-07-2016 | 15.21

Vandaag mijn pakketje gekregen netjes afgeleverd,bedank voor de verrassing kom zeker terug

  • Geplaatst door Alice

02-07-2016 | 15.55

Mijn eerste bestelling gedaan bij jullie. Zeer snel ontvangen en netjes verpakt. Ik was blij verrast met de leuke attentie die er bij zat. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie. Dank jullie wel. Groetjes 

  • Geplaatst door Angelique

30-06-2016 | 22.08

Vandaag mijn eerste bestelling opgehaald.

Was leuk verpakt in een tasje en er zat ook nog een klein cadeautje in . Hartstikke leuk

Ik zal zeker nog vaker wat bestellen.

Bedankt 

  • Geplaatst door Patty

20-06-2016 | 09.41

Super bedankt voor de onwijs mooie wagenspanner en rammelaar. De levering was sneller dan gedacht... De kleurencombinatie is erg mooi. Ben er heel blij mee!

  • Geplaatst door Nienke

17-06-2016 | 16.02

Hartstikke bedankt voor de snelle verwerking en verzending van mijn bestelling.
Het (los muziekmobiel) zat netjes in originele verpakking, verpakt met opvulling in een doos.
En tot mijn verrassing: het geweldige disney melodietje: zippediedoodaa! GEWELDIG!
Er zat ook nog een persoonlijk bericht bij, erg klantvriendelijk.
Ben er erg blij mee, Bedankt!

  • Geplaatst door Daisy

16-06-2016 | 20.03

Dag lieve spontane dames!!
Ik heb mijn aankoop ontvangen, echt een bijzonder cadeautje. Leuk verpakt en super mooi product. Helemaal blij met de stoere slofjes voor ons mannetje.
Succes ga door dames liefs Daisy

  • Geplaatst door Agnes

14-06-2016 | 21.47

Vanmiddag mijn bestelling keurig netjes en super snel ontvangen.
Bedankt voor het leuke en bruikbare extraatje!

  • Geplaatst door Annet

10-06-2016 | 12.44

Super bedankt voor de snelle en correcte levering. Het was leuk om een persoonlijk berichtje van jullie te lezen. 

  • Geplaatst door Daphne

10-06-2016 | 09.47

Super snelle levering en indien iets niet voorradig is wordt er direct contact opgenomen om het door te geven en een vervanging aan te bieden ofzo. Goed contact, goede producten en zelfs een klein presentje 

  • Geplaatst door Sonja Decock

09-06-2016 | 20.35

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en het leuke geschenkje  Goed verpakt en vlug geleverd.
Had een vraagje over de verzendkosten naar België en kreeg nog dezelfde dag een heel vriendelijk mailtje terug!
Hele mooie website, een echte aanrader  Heel veel succes dames 

  • Geplaatst door Jacqueline

08-06-2016 | 21.35

Vogel pootjes besteld... 2 dagen later al in huis en het verschil van verzendkosten snel teruggestort... ben super tevreden...in hou de shop in de gaten... een echte aanrader 

  • Geplaatst door Jose

06-06-2016 | 11.39

Zeer tevreden ... bestelling aangepast op verzoek... geen probleem van gemaakt ?
En zelfs een presentje als dank! ?

  • Geplaatst door Francis

21-05-2016 | 15.09

Dinsdag een bestelling gedaan en donderdag al in huis. Echt een snelle levering. Ik was verrast door jullie presentje 
Het is zeker een aanrader om hier te bestellen 

  • Geplaatst door Linda

16-05-2016 | 16.44

Super goede ervaring met Woolys! Ik had een artikel besteld voor cadeau wat ik binnen enkele dagen nodig had. Ik had niet goed op de webshop gekeken en bleek dat het artikel wat ik uitgekozen had uitverkocht was. Margaret heeft heel lief voor mij alsnog de slofjes binnen 24 uur gehaakt! Ze zijn ook super leuk geworden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dankjewel Margaret en Claudia!

  • Geplaatst door Betty schumer

15-05-2016 | 10.23

Ik heb jullie net ontdekt en lees goede berichtjes dus ga zeker bij jullie shoppen!

  • Geplaatst door Michelle

07-05-2016 | 16.38

Helemaal blij met de boxmobiel, zo leuk geworden! Snelle levering, wie weet tot een volgende bestelling 

  • Geplaatst door Franzi

07-05-2016 | 14.30

Erg blij met mijn bestelling! Was helaas een product erbij met een foutje, ik nam meteen contact op en kreeg snel een vervangend product toegestuurd! Ik ga hier zeker nog een keer iets bestellen! 

  • Geplaatst door Heleen

01-05-2016 | 13.52

Ik ben zeer tevreden over Woolys! Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling en ik had deze ook al snel in huis. Ik ga zeker nog een keer bij Woolys bestellen!

  • Geplaatst door Raisa

30-04-2016 | 14.38

Super service. Bij hun zelf op mogen halen en ik kon ter plaatse nog meer kiezen.
Top dames ga zo door!

  • Geplaatst door Mandy

30-04-2016 | 11.18

Ik heb voor het eerst besteld bij Woolys. Zij hadden als eerste een nieuwe kleur van scheepjes dus ik was erg blij toen ik mijn bestelling kreeg

  • Geplaatst door Mariska

19-04-2016 | 16.32

Super service en snelle nette levering.

Echt een aanrader om te bestellen.

  • Geplaatst door Anouk

17-04-2016 | 21.26

Snelle levering, keurig netjes verpakt. Blij met de service!

  • Geplaatst door Riekje

16-04-2016 | 10.46

Het artikel had ik zeer snel in huis, terwijl het niet voorradig was toen ik het bestelde .
Super service!! Keurig ingepakt  .
Ik zal zeker nog eens wat bestellen bij Woolys.

  • Geplaatst door Carmen van Den bovenkamp

15-04-2016 | 21.19

Super goede en snelle levering. Erg tevreden over de producteb

  • Geplaatst door Claudia

14-04-2016 | 18.49

Super snelle service! Erg fijn!!! Aanrader om hier te bestellen!  

  • Geplaatst door Wendy

11-04-2016 | 16.48

Supersnelle levering 
Goed verpakt

  • Geplaatst door Anja

08-04-2016 | 22.48

Wat een supersnelle levering! Ziet er prima uit. Hartelijk dank!! 

  • Geplaatst door Ina

08-04-2016 | 22.44

Prima service, klantgericht, meedenkend.

  • Geplaatst door juliette

08-04-2016 | 22.07

Nadat mijn moeder even had gebeld mocht ik aan huis komen kijken om de kleuren voor mijn scheepjes CAL 2016 uit te komen zoeken. Hiervoor kreeg ik alle tijd en ook persoonlijk advies wat ik heel erg fijn vond. Echt een super service!

  • Geplaatst door Susan

08-04-2016 | 21.11

Wat een geweldige service. Snel geleverd en een goed contact. Super

  • Geplaatst door Anneke

07-04-2016 | 16.18

Pakketje in goede orde ontvangen...supersnel!!
Dank je wel voor het leuke presentje, heel attent!

  • Geplaatst door willy groenendijk

02-04-2016 | 11.20

Heel fijn dat de muziekdoosjes zo snel en netjes werden geleverd
Wel jammer dat er niet meer melodietjes zijn in de wasbare doosjes ik vind zelf lelalu erg leuk

  • Geplaatst door ineke

31-03-2016 | 09.09

Hartelijk dank voor de snelle levering ,ik ben er tevreden over . gr ineke

  • Geplaatst door Cornelie van Wingerden

30-03-2016 | 12.39

Paasdagen besteld, dinsdag na pasen al binnen!!!! Nog nooit zo'n snelle service meegemaakt!!!
Heel hartelijk bedankt!!

  • Geplaatst door Ellen van Oerle-van Lonkhuyzen

25-03-2016 | 10.45

Leuk en origineel handwerk! 

  • Geplaatst door Rose-Marie de Bos

20-03-2016 | 11.37

Op zondagavond mail gestuurd voor bijbestelling wol slofje en een wagenkoord. Op donderdag alles al binnen, zodat ik verder kon met mijn
haakwerk. Super snelle service, bij Woolys denken ze met je mee!! Top, jullie hebben er een klant bij.

  • Geplaatst door Mirella

17-03-2016 | 18.06

Fijne webshop. En wat een fijne service. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Bedankt. Groet Mirella

  • Geplaatst door adri v loveren

13-03-2016 | 18.24

Blij met de mooi en handige vogelpootjes. Getipt door MiekesCreaties.
Ook de bestelde oogjes vind ik erg mooi, handig dat er meerdere maten leverbaar zijn.
Snelle levering de volgende dag in huis super.

  • Geplaatst door Annemarie

29-02-2016 | 08.46

Ontzettend bedankt voor de mooie spenenkoorden voor onze kleine man en ons a.s neefje. Ze zijn prachtig, waren tevens super snel klaar en mooi verpakt!

  • Geplaatst door Grace

28-02-2016 | 00.21

Super geholpen! Door een misverstand van mij dubbel besteld maar kon hem zonder problemen ruilen voor andere producten. En door een misverstandje van hun een verkeerde aantal ringen gestuurd. Zonder problemen het juiste aantal gestuurd met een extraatje ook nog. Echt een top service! Ik bestel zeker hier nog een keer. 

  • Geplaatst door Gerda Lindeman

24-02-2016 | 22.32

Hele fijne site en voortreffelijke services . ik had een verkeerde bestelling gehad en die werd dezelfde avond nog omgeruild, dat is toch een eersteklas service. Verder hebben ze hele mooie wol , katoen en assescoires . Ik kan iedereen deze site aanbevelen.

  • Geplaatst door Jos

18-02-2016 | 11.06

Makkelijke bestelwijze en prima info over afhandeling en verzending.

  • Geplaatst door Maaike Rietdijk

17-02-2016 | 11.00

Goede service, leuke attentie erbij.
Bedankt, ik zal zeker nog eens bestellen via jullie site.

  • Geplaatst door Anja

14-02-2016 | 14.04

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis met een leuke attentie erbij !! Geweldig ! Bedankt 

  • Geplaatst door Anouk

10-02-2016 | 21.59

Ik heb de workshop voor beginners gevolgd: erg leuk en leerzaam! Ze hebben mij de basis goed aangeleerd en ik kom graag een keer terug. Daarnaast had ik al de ervaring met de snelle levering van producten. Ze hebben er weer een vaste klant bij 

  • Geplaatst door Diana van den Heuvel

06-02-2016 | 16.53

Net thuis van een heel gezellig haakcursus bij Claudia en Margaret. Weer eventjes mijn haken opgefrist en (natuurlijk) mooie wol gekocht.
Dames heel erg bedankt voor de leuke morgen en de lekkere thee.......

  • Geplaatst door Annemiek

01-02-2016 | 19.44

Supersnelle levering. Rammelkralen doen het goed in de rammelaar. Alles was heel netjes verpakt.
Bedankt voor de goeie service. Ik bestel hier zeker vaker wat!
Groetjes, Annemiek

  • Geplaatst door Leontine

21-01-2016 | 12.28

Hallo.
Mn bestelling is binnen
Bedankt voor de snelle levering en de leuke attentie
Tot de volgende keer

  • Geplaatst door Ria

21-01-2016 | 11.30

Bedankt voor de snelle service vogel voeten/poten
Keurig verpakt en met klein cadeautje ......vlindertje`s

Groetjes,Ria

  • Geplaatst door Tienke Vis

08-01-2016 | 12.57

Goede middag... Bedankt voor mijn bestelling, ( de kleine vogel pootjes ). Binnenkort stuur ik wel even een foto. Gr Tienke Vis

  • Geplaatst door Wijers

07-01-2016 | 20.17

Ruime keuze in benodigdheden, vriendelijke en behulpzame service!

  • Geplaatst door Chenelle

05-01-2016 | 20.54

Super service!
Via Facebook veel hulp gehad bij het kiezen van een mooie kleurcombinatie voor een CAL.
Zaterdag garen besteld en nu al binnen!
Bedankt voor de service!

  • Geplaatst door Francis Claveaux

19-12-2015 | 21.56

Supersnelle levering. Gisteren besteld, vandaag in huis.
Netjes verpakt. Met het cadeau zal mijn schoondochter zeker heel blij zijn.
Bedankt voor de goeie service

  • Geplaatst door Nicoline

14-12-2015 | 20.02

ik was er nog even niet aan toegekomen om te reageren: dank je wel voor de fijne manier waarop mijn bestelling door jou is afgehandeld. Prettig dat je meedenkt over een vervangend garen! En ook hoe je reageerde op de vertraging bij de levering door de sint-drukte! Top!
De eerste figuurtjes voor de kerststallen zijn gemaakt!

  • Geplaatst door Coby van veen

12-12-2015 | 21.48

Ik heb de haakkalender goed ontvangen en ik vindt hem heel leuk ga er beslist dingen uit maken met mijn kleindochter

  • Geplaatst door Marian Verhulst

12-12-2015 | 21.10

Bedankt voor de leuke haak kalender en de snelle levering.  

  • Geplaatst door Jacqueline van Uden

09-12-2015 | 20.08

Hallo Margaret en Claudia,

Wat hebben jullie toch leuke gehaakte spullen, brandweer Sam was toppie
En fijn dat je nu ook de bollen katoen en wol en zelfs de haaknaalden bij jullie kunt bestellen.
Ik wens jullie heel veel succes maar na wat ik al allemaal heb gezien en gekocht gaat het jullie goed af.
Tot de volgende keer
Groetjes Jacqueline

  • Geplaatst door Chantal

09-12-2015 | 14.04

Samen met collegaatjes een superleuk kraamcadeautje in de vorm van een knalrood brandweerwagentje besteld! Het is de lievelingsknuffel van het babytje geworden :-) Woolys bedankt! Wij weten jullie te vinden in het vervolg! Groetjes!

  • Geplaatst door alice snippert

08-12-2015 | 21.35

vanavond pakketje ontvangen, super !! bedankt voor het cadeautje   

  • Geplaatst door Leni Boers

05-12-2015 | 22.58

Vandaag 5december de haakkalender ontvangen super snel.
Me leukste sint kadoo.
Dank je wel voor de snelle service.
Groet, leni

  • Geplaatst door L.C.M. Rizzi

05-12-2015 | 18.15

Gister avond is mijn haak kalender bezorgd. Helemaal blij ben ik er mee.
Heel mooi en leuk om te doen.
Ik was erg verrast dat hij zo gezellig was ingepakt, in een tasje.
En ook nog een persoonlijk berichtje hand geschreven op de bon.
Dank u wel daarvoor. Met vriendelijk groet, Wies Rizzi. 

  • Geplaatst door C. Coenders

04-12-2015 | 14.17

Wauw wat een super snelle service!

  • Geplaatst door Jannie Klippel

04-12-2015 | 11.54

Heb de kalender ontvangen is erg mooi en ga er zeker wat uit maken

  • Geplaatst door Loes Thijssen

28-11-2015 | 13.12

Lieve Margaret...

Deze site ziet er weer prachtig mooi en verzorgd uit.
Heel veel plezier met het haken en alles eromheen...!
Groetjes Loes xxx

  • Geplaatst door ChëriesCrochet

27-11-2015 | 07.25

Ziet er mooi uit, heel veel succes !!

  • Geplaatst door Annemiek

20-11-2015 | 16.24

Wat een mooi webwinkel! De gehaakte knuffels zijn ook altijd er mooi van jullie! Heel veel succes!!
groetjes, Annemiek

© 2014 - 2021 WOOLYS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel